Inspiratiemomenten

Tijdens de inspiratiemomenten ontmoet je andere ondernemers en ondernemende mensen. Je wisselt ideeën uit over actuele thema’s. Je verkent nieuwe inzichten.

-
BMW, Bornem
Hans Diels licht in zijn boek de gevolgen van de geopolitieke disruptie toe. Hij bespreekt ook wat deze nieuwe realiteit betekent voor bedrijven.
diverse locaties
Teken in voor een verrijkte leeservaring! Deze lente lees je in alle rust, daarna beluister je een podcast én op 27 juni ontmoet je de auteur en andere lezers.
-
Royal Golf Club Oudenaarde
We sturen je na wat tips en tricks van een mental coach de golfbaan op voor een verbindend partijtje golf.
-
humus x hortense, Brussel
Neem een kijk achter de schermen van het eerste vegan sterrenrestaurant in ons land. En proef van uitmuntend eten én een niet te versmaden ondernemersverhaal.
-
't Groenhof, Zandhoven
Jouw time-out op vrijdag 24 mei! Na een rustgevende meditatie rollen we de mouwen op voor een Zuid-Italiaanse kookworkshop begeleid door Annet Daems.
-
Cross Roast, Antwerpen
Een avond vol koffie! Theorie - van plantage tot in je tas - , proeven, en zélf prachtige 'latte art'-creaties maken. Smiling Barista neemt je op sleeptouw!
-
El Citadel, Borsbeek
Trek je sportkleding aan, pak je racket en maak je klaar voor een onvergetelijke mix van competitie en plezier.
-
Case New Holland, Zedelgem
Kijk binnen bij Case New Holland (landbouwmachines), één van de 5 bedrijven in de ETION Productietour die tonen dat de maakindustrie hier springlevend is.
-
Den Berk Délice, Rijkevorsel
Kijk binnen bij tomatentelers Den Berk Délice, één van de 5 bedrijven in de ETION Productietour die tonen dat de maakindustrie hier bij ons springlevend is.
-
MVP Padel, Evergem
Trek je sportkleding aan, pak je racket en maak je klaar voor een onvergetelijke mix van competitie en plezier.
-
't Groenhof, Zandhoven
Jouw time-out op vrijdag 27 september! Vandaag koken we op open vuur en oefenen we de hartcoherentiemethodiek met Angelica Krsteski.
-
Anglo Belgian Corporation, Gent
Kijk binnen bij Anglo Belgian Corporation (dieselmotoren), één van de 5 bedrijven in de ETION Productietour die tonen dat de maakindustrie hier springlevend is.