Inspiratiemomenten

Tijdens de inspiratiemomenten ontmoet je andere ondernemers en ondernemende mensen. Je wisselt ideeën uit over actuele thema’s. Je verkent nieuwe inzichten.

-
Ooms Woonrealisaties, Rijkevorsel
Een inspiratiesessie bij de ETION Kempenaar over hun transformatie van bouwonderneming naar een bedrijf dat inzet op complete woonrealisaties.
-
Samsonite Europe HQ, Oudenaarde
Drie peoplemanagers getuigen over hoe zij in hun bedrijf aan de slag gaan met menselijk kapitaal.
-
Greenyard, Sint-Katelijne-Waver
Kijk binnen bij Greenyard, één van de 5 bedrijven in de ETION Productietour die tonen dat de maakindustrie hier bij ons springlevend is.

Inschrijven niet meer mogelijk.

-
Bobbejaanland, Lichtaart
Tussen pot en pint is dé manier om kennis te maken! Met andere gedreven, ondernemende jongeren, voor een portie zinvolle toogpraat. De Bobbejaanland-edition!
-
Auberge du Pêcheur, Sint-Martens-Latem
We leggen enkele lastige vragen voor aan de man/vrouw aan het stuur over hun specifieke beleidsdomein. Vooruit-voorzitter Conner Rousseau is onze derde gast.
-
het ETION-gebouw, Wilrijk
Een verrijkte leeservaring! Tijdens de vakantie lees je in alle rust, daarna beluister je een podcast én op 24 oktober ontmoet je de auteur en andere lezers.
-
Hangar K, Kortrijk
Betaald worden om te gamen. Een droom die werkelijkheid kan worden. Hakim El-Kaddouri vertelt ons hoe hij van zijn passie zijn beroep maakte.
diverse locaties
Een halve dag meelopen met een collega-ondernemer voor een diepgaande kennismaking met elkaar en elkaars job op de werkvloer.
-
AFAS Software, Kontich
Van start-up naar unicorn in een mum van tijd. Het inspirerende ondernemingsverhaal van Loop Earplugs is er een van durf, creativiteit en innovatie.
-
het ETION-gebouw, Wilrijk
We gaan met enkele stakeholders in gesprek over hoe kredietschaarste en de alsmaar strengere regelgeving de toekomst van ondernemingen onder druk zetten.
-
Barcelo, Roeselare
Tussen pot en pint in gesprek gaan met andere gedreven, ondernemende jongeren én geïnspireerd worden door het verhaal van een ervaren ondernemer.
-
het ETION-gebouw, Wilrijk
We leggen enkele lastige vragen voor aan de man/vrouw aan het stuur over hun specifieke beleidsdomein. Minister Tinne Van der Straeten over het energievraagstuk
-
Brouwerij Hof Ten Dormaal, Tildonk
Tussen pot en pint is dé manier om kennis te maken! Met andere gedreven, ondernemende jongeren, voor een portie zinvolle toogpraat.
-
Soudal, Turnhout
We gaan in gesprek met Jeroen Lemaire, CEO van In The Pocket. Een snelgroeiende digital product studio die inzet op de nieuwste technologie, zoals AI.
-
Citymesh, Oostkamp
Twee beklijvende getuigenissen over hoe je met persoonlijk engagement écht het verschil kan maken in crisissituaties.
-
Auberge du Pêcheur, Sint-Martens-Latem
We leggen enkele lastige vragen voor aan de man of vrouw aan het stuur over hun specifieke beleidsdomein. Mathias De Clercq over de uitdagingen van een stad.