Belevingstrips

De belevingstrips brengen je naar inspirerende plaatsen in de wereld. In kleine groep proef je van de socio-economische en culturele ingrediënten van een stad of regio. Je verruimt je blik op de wereld.

-
Bhutan, verschillende locaties
We gaan op zoek naar de bron van het Bruto Nationaal Geluk in Bhutan. De reis van 14-23 april is volgeboekt, maar we overwegen een 2de groep. Interesse?
-
Spaans Baskenland
Dit vierdaags programma dompelt je helemaal onder in het coöperatief en participatief ondernemen van Mondragón, in combinatie met een bezoek aan Bilbao.
-
diverse locaties in Brussel
Een verrassend bezoek aan Brussel met oog voor kunst, cultuur & architectuur. !!! VOLZET: inschrijven mogelijk na check beschikbaarheid van hotel.
-
Wimereux, Frankrijk
De opaalkust is één van de mooiste wandelregio's in Frankrijk. Tijdens deze tweedaagse stappen we 15 à 20 km per dag!
-
Zweden, verschillende locaties
Hoe komt het dat een land met evenveel inwoners als België, zoveel internationaal succesvolle bedrijven heeft? Kom het te weten tijdens deze belevingstrip!
-
Boedapest, Hongarije
Voorbij vooroordelen en politieke stigma’s ga je op zoek naar wat de hardwerkende Hongaar drijft. Een kritische expeditie in een stad vol troeven.
-
Orshof Hotel, Oudbergen
Tubes opgepompt en kuiten ingevet? Dan ben je er klaar voor: een verbindende rittentocht langs het mooiste dat Limburg te bieden heeft.
-
Vlaanderen, verschillende locaties
Trap mee met de Pédalpreneurs waarbij je, als ondernemer rond je gezamenlijke liefde voor de fiets, een hechte verbinding kneedt. ETAPPE 3: Brugse Ommeland.
-
Les Saisies, Franse Alpen
Samen met talloze gelijkgestemden fiets je tijdens dit meerdaags evenement de mooie Col des Saisies op. We fietsen hand in hand voor de strijd tegen kanker.
-
IJsland, diverse locaties
We combineren de legendarische Laugavegur-trektocht met een bezoek aan de grootste tomatenserre van IJsland. De Golden Circle maakt deze trip af!
-
Sinaï woestijn
Ga mee op 8-daagse inleefreis bij de Bedoeïenen. Een authentieke en verdiepende woestijnreis met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei.
-
Rwanda, verschillende locaties
Een economische en ecologische ontdekkingsreis door het betoverende Pays des Mille Collines met als hoogtepunt een onvervalste gorillasafari. WACHTLIJST!
-
Ardense bossen
Twee dagen trek je in een kleine groep de Ardense bossen in om zalig te wandelen en mentaal te herbronnen.