Belevingstrips

De belevingstrips brengen je naar inspirerende plaatsen in de wereld. In kleine groep proef je van de socio-economische en culturele ingrediënten van een stad of regio. Je verruimt je blik op de wereld.

-
Diverse locaties in Nederland en België
Inspirerende tweedaagse verkenningstocht langs Belgische en Nederlandse voortrekkers en groeiers in purpose-gedreven ondernemerschap.
-
Turijn
Reis mee naar de economische motor van Italië. Vier dagen pure ETION-beleving in het koninklijke Turijn, een mekka voor autoliefhebbers en lekkerbekken.

Inschrijven niet meer mogelijk.

-
Ardense bossen
Pittiger en langer dan onze gebruikelijke ETION Walks. Twee dagen in een kleine groep mentaal herbronnen in de Ardense bossen.
-
diverse locaties in Zambia, Zimbabwe en Botswana
Een 16-daagse belevingstrip doorheen Zambia, Zimbabwe en Botswana. Uitbundig genieten van natuur en cultuur, met oog voor de lokale economie en ontwikkeling.

Inschrijven niet meer mogelijk.

-
Vlaamse Ardennen, verschillende locaties
Tubes opgepompt en kuiten ingevet? Dan ben je klaar voor de Flandrien Tweedaagse: een verbindende fietstocht langs de verborgen parels van de Vlaamse Ardennen.

Inschrijven niet meer mogelijk.

-
Faeröer eilanden, verschillende locaties
7-daagse zeilreis rond de Faeröer. Een expeditie, op zoek naar de beste versie van jezelf. Op een tocht waarbij de route belangrijker is dan de bestemming.
-
Singapore, diverse locaties
Ontdek een smart & sustainable city in de cloud, waar artificiële intelligentie en augmented reality niet meer weg te denken zijn.
-
Luxemburg
Pittiger en langer dan onze gebruikelijke ETION Walks. Drie dagen in een kleine groep mentaal herbronnen in de Luxemburgse bossen.
-
Sinaï woestijn
Ga mee op 8-daagse inleefreis bij de Bedoeïenen. Een authentieke en verdiepende woestijnreis met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei.

Inschrijven niet meer mogelijk.

-
Bhutan, verschillende locaties
Reis mee naar het koninkrijk in de wolken, Druk Yul: het land van de donderdraak. Op zoek naar de bron van het Bruto Nationaal Geluk in Bhutan!