Themagroepen

-
digitaal
Hoe integreer je duurzaamheid in de bestuurskamer? Vier digitale sessies met ervaren bestuurders. Met Pascal Verdonck op 25 januari.
-
meerdere locaties
Ga mee op een 5-delige culturele ontdekkingsreis langs verschillende kunstvormen en ontdek hoe nauw kunstenaars en ondernemers met elkaar verbonden zijn.
-
Condacum, Kontich
Hoe kan je als leider veranderingen teweegbrengen en mensen meenemen in het verhaal? Kom er meer over te weten in deze themagroep voor jonge leidinggevenden.
-
diverse locaties
ETION neemt je in z’n productietournee mee langs vijf bedrijven die tonen dat de maakindustrie hier bij ons springlevend is. Maar straffer dan vroeger!
-
digitaal
In deze reeks duik je in het fenomenale potentieel van de toekomst. Samen met Hans Diels ga je online in gesprek met markante mensen van over de hele wereld.
-
Centrum Eenheid, Wezemaal
Een reeks van 4 sofagesprekken waarin je in intieme kring kennismaakt met leiders die christelijke spiritualiteit verankeren in hun dagdagelijkse leven.
-
Living Tomorrow, Vilvoorde
De toekomst is maakbaarder dan je denkt. Maar je moet kansen grijpen en uitdagingen omarmen! We belichten 4 maatschappelijke trends om je op weg te zetten.