Themagroepen

-
Oud Edegem Foodbar, Edegem
Jong zijn én leidinggeven. Niet altijd even evident! In Young Leaders vind je een klankbordgroep waarin je leert van de aanpak van anderen.
-
digitaal
In 1,5 uur krijg je een update van de geopolitieke & economische actualiteit en diepen we, samen met een gastspreker, een thema uit: 06/12: Hans Dewachter
-
Jul Coworking, Geel
Driedelige ontbijtreeks waarin je inspiratie opdoet over hoe je talent kan binden en motiveren.
-
digitaal
In 1,5 uur krijg je een update van de geopolitieke & economische actualiteit. En diepen we samen met een gastspreker een actueel thema uit. 24/1: Jens Franssen.
-
Brasserie Taste, Vilvoorde
In deze vierdelige ontbijtreeks verklappen risicobuigers uit diverse sectoren hoe zij rond, met of dankzij obstakels richting gewenste uitkomst laveren.
-
Jardin Public, Berchem
Reeks van vier dinersessies waarin je in gesprek gaat met inspirerende mensen die een tegendraadse visie hebben. Voor dwarsdenkers die tegenspraak opzoeken!
-
diverse locaties
Driedelige ontbijtreeks waarin je inspiratie opdoet over hoe je talent kan binden en motiveren. En menselijke groei centraal zet.
-
Living Tomorrow, Vilvoorde
De toekomst is gisteren begonnen in trends die zich vandaag al laten voelen. Wat is hun impact? Vier experts zoeken het uit in 4 sessies, vanaf 4 maart.
-
Compagnie Bougie, Melle
In dit holistisch traject leer je om, naast je hoofd, ook je emoties en lichaam in te zetten voor het ervaren van meer veerkracht, rust en authenticiteit.