ETION Walks: close-up wandelschoenen tijdens groepswandeling

ETION Wandelweekend Spa

Twee dagen in een kleine groep  zalig wandelen en mentaal herbronnen in de Ardense bossen.

 

ETION Wandelweekend Spa

Info

De ETION Wandelweekends beginnen stilaan een klassieker te worden in ons gevarieerde aanbod. Gewoon even tijd vrijmaken om met een groepje wandelliefhebbers de natuur in te trekken voor een fijne babbel.

Een fikse tocht met tijd en ruimte voor openheid, diepgang en écht contact. Om inspiratie te vinden bij elkaar, frustraties, inzichten en ideeën te delen. Gewoon even mentaal en fysiek zuurstof opdoen. Geen strakke format, wel een kleine, warme groep die twee dagen lang de natuur intrekt.

We maken twee wandelingen van een 15-tal kilometer in bosrijk gebied. Tussendoor verblijf je een nacht in een comfortabel hotel in de buurt van Spa, waar je geniet van een verkwikkend diner.

Het recept kan eigenlijk niet simpeler! En toch kan zo’n wandelweekend zomaar het begin zijn van een deugddoende vriendschap, of de aanzet tot een nieuw idee. Waar mensen elkaar écht ontmoeten, gebeuren de mooiste dingen…

Wat denk je? Ga jij ook mee op stap? Registreer je deelname vóór 15 juli via het antwoordformulier!

Waar
Ardense Bossen, Spa
Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 490 (excl. btw) op basis van een eenpersoonskamer. Breng je een wandelpartner mee en verblijf je in een tweepersoonskamer, dan betaal je € 430 pp (excl. btw). Inclusief diner, ontbijt en picknick op de tweede dag.
Kosteloos annuleren
tot 15/07. Vanaf 16/7 is 50% van het totaalbedrag verschuldigd en niet terugbetaalbaar, vanaf 1/9 het totaalbedrag.
Formulier

Deelnemer


Facturatiegegevens


Contact
Tamara Roels

Tamara Roels

0495 69 97 43