ETION Wandelweekend

De ETION Walks beginnen stilaan een klassieker te worden in ons gevarieerde aanbod. Gewoon even tijd vrijmaken om met een goed gekozen wandelpartner de natuur in te trekken voor een fijne babbel.

Kwamen ons al minpunten ter ore, dan was het steevast “jammer dat het er al op zit” of “volgende keer mag het gerust wat pittiger”. En daarom komen we nu met een XL-versie! Voor de échte wandelliefhebbers plannen we een tweedaags wandelweekend in de Ardennen.

De Grote ETION Quiz

! Momenteel is de quiz volzet maar registreer je voor de wachtlijst via info@etion.be


Kan jij alle Europese hoofdsteden opnoemen die beginnen met B?

Als je er 4 van de 7* meteen voor de geest kan halen, dan zit er een rasquizzer pur sang in jou. En belangrijker nog: een score waarmee je je meteen kwalificeert voor deelname aan de grote ETION-quiz!

Indian Summer Walks

Een klassieker zijn ze ondertussen: de ETION Walks. Een zonnige avond of een gure middag: voor ETION-leden zijn alle weersomstandigheden goed om met een collega-ondernemer een stad of de natuur in te trekken voor een goede babbel.

Inspiratie vinden bij mekaar, ervaringen uitwisselen over leven en werk, frustraties, inzichten en ideeën delen, mentaal en fysiek zuurstof opdoen. Geen strakke format, wel ruimte voor openheid en het delen van interesses en inzichten.

ETION Spring Walks: wandel jij ook mee?

Kijk jij ook al reikhalzend uit naar het einde van het somberste seizoen? Binnenkort komt de lente er weer aan! Ideaal om met een goede wandelpartner de natuur in te trekken voor een fijne babbel.

Wij zoeken voor jou de ideale match om er samen op uit te trekken. Om inspiratie te vinden bij elkaar, frustraties, inzichten en ideeën delen. Gewoon even mentaal en fysiek zuurstof opdoen.

Geen strakke format, wel ruimte voor openheid, diepgang en écht contact.

Kookworkshop met The Fox

Samen steken we de handen uit de mouwen om een driegangenmenu op tafel te toveren. Beleving en sfeer staan centraal, net als elkaar leren kennen.

Fox Flambé is een plek waar goede smaak en gezelligheid centraal staan. Onder begeleiding van Tom De Vos, aka The Fox, beleven we er een avontuur van alles wat lekker smaakt.