cover boek 'De Essentie' van Ignace Van Doorselaere

ETION Jongeren ontmoeten Ignace Van Doorselaere

Ignace Van Doorselaere is gepokt en gemazeld o.a. als CEO van Van de Velde en Neuhaus. Hij deelt met de ETION Jongeren de inzichten die hij zelf graag als 20-jarige had gehad.

ETION Jongeren ontmoeten Ignace Van Doorselaere

Info

Ignace Van Doorselaere is een slagerszoon uit Wondelgem. Hoewel voorbestemd om ook slager te worden, koos hij een totaal ander pad. Hij werd o.a. CEO van Van de Velde en Neuhaus.

Vanaf zijn twintigste verjaardag zocht hij naar de heilige graal binnen het ondernemen en hij wil nu op zijn 63ste – na veertig jaar veldwerk – de essentie doorgeven aan de huidige en toekomstige generaties.

Had ik op twintig de essentie beter begrepen, dan zou ik anders gevochten, gedacht en gekozen hebben.

Ignace geeft de ETION Jongeren zijn belangrijkste boodschappen uit zijn nieuwste boek 'De Essentie' mee en gaat met hen in debat.

  • Niemand die me zo kan inspireren als Ignace Van Doorselaere, met zijn sterke visie en zijn vlotte – waar nodig scherpe – pen. (Johnny Thijs, bedrijfsleider)
  • Sterke leiders hebben de kracht in zich om complexe zaken helder en eenvoudig voor te stellen. 'De Essentie' geeft jongeren (en ouderen) een shortcut naar heel wat nieuwe inzichten. (Siham Rahmuni, CEO Quares)
     
18:30 uur onthaal met hapje en drankje
19:00 uur gesprek met Ignace Van Doorselaere
20.30 uur napraten en netwerking
Waar
Huurland, Nazareth

Nijverheidstraat 14
9810 Nazareth

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 75 per persoon (btw excl.)
inclusief boek 'De Essentie' van Ignace Van Doorselaere
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact

Jannes De Wulf

0479 78 68 29
Partner(s)
Spreker(s)

Ignace Van Doorselaere

CEO
Neuhaus

Ignace Van Doorselaere heeft ondernemen in zijn bloed zitten. De slagerszoon studeerde aan de HoGent en haalde later een MBA aan de Wharton Business School.  Eind vorige eeuw werkte hij als hoofd overnames en strategie voor AB Inbev. Daarna stond hij 12 jaar lang aan het roer bij lingeriefabrikant Van de Velde. Op dit ogenblik is hij CEO van pralinefabrikant Neuhaus.