logo Goe bezig

Nieuwe talkshow voor jonge ondernemers

Sedert zaterdag 13 november ontvangen Jeroen Poels en Matthias Browaeys, beiden zelf jong en ondernemend, wekelijks een gedreven jonge ondernemer om te praten over thema’s als durf, goed ondernemerschap, digitalisering, risico’s nemen, het belang van een goed team, financiering ophalen,… Daarnaast komen ook ervaren topondernemers langs en mensen die een inspiratiebron kunnen zijn voor nieuwkomers in het ondernemerschap.

 
Jeroen Poels en Matthias Browaeys
Jeroen Poels en Matthias Browaeys (©SparklingZebra)

Jonge Wolven

Gastheren Jeroen Poels en Matthias Browaeys zijn geen onbekenden voor de Vlaamse televisiekijker. Ze waren eerder al te zien in de realityreeks ‘Jonge Wolven’ (VTM2) waarin enkele jonge ondernemers van dichtbij gevolgd werden. Jeroen Poels, Founder/CEO Deltaworx: “Als 18-jarige ondernemer werd ik destijds op hoongelach onthaald. Als we iedereen die zo gek is om risico’s te willen nemen wat meer zouden aanmoedigen, zouden er ongelooflijke dingen kunnen gebeuren. Met dit programma wil ik daar graag verandering in brengen”. Matthias Browaeys, Founder/COO WinWinner & The Harbour: “Het Vlaamse ondernemerslandschap bruist. Ik kan alleen maar blij zijn dat een nieuwe generatie ondernemers klaarstaat en successen boekt. Met Goe Bezig! wil ik ambitieuze jonge mensen inspireren om ook de sprong naar het ondernemerschap te wagen.”

Gasten

Ze ontvangen o.a. mixoloog Hannah Van Ongevalle, Jennick Scheerlinck van buurtplatform Hoplr, Peter Van Praet van pastaketen Bavet en Heleen Van Oost van Dare To Date. Ervaren rotten op de gastenlijst zijn onder meer zwembadbouwer Willy Naessens, sterrenchef Nick Bril, kunstenaar Arne Quinze en Accent-topvrouw Conny Vandendriessche.

Alex Coene, netmanager Kanaal Z: “Kanaal Z wil als open zender met een generalistisch karakter informeren, signaleren en aanzetten tot ondernemen met gerichte tips en adviezen. Met ‘Goe Bezig!’ willen we jonge mensen inspireren en zin geven om zelf te starten en te groeien met ondernemen. We zijn dan ook fier dat we, samen met Matthias en Jeroen en onze partners dit nieuwe programma kunnen lanceren”.

Goe Bezig! is sinds 13 november tien weekends lang te bekijken op Kanaal Z i.s.m. Acerta, ETION, Telenet Business en Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck.

Bekijk hier alvast wie Jeroen Poels en Matthias Browaeys dit weekend te gast hebben.