meeuw vliegt over de duinen richting open zee

Zomerfeest (Oostende)

Geluk en hoop in nieuwe tijden

Het is de vraag van één miljoen: hoe worden we gelukkiger? Er zijn echter vele sleutels tot geluk, al werkt de één beter dan de ander.

Zomerfeest (Oostende)

Info

Oorlogen, het klimaat, inflatie, armoede en eenzaamheid maken mensen onzeker. Nu de tijden wankel zijn, is er meer dan ooit interesse voor wat echt belangrijk is in het leven: geluk, hoop en liefde.

Geluksonderzoeker, auteur en inspirator Leo Bormans vertaalt zijn inzichten in vele publicaties rond geluk en hoop, waaronder de internationale bestseller ‘The World Book of Happiness’. Hij lanceerde heel wat initiatieven om voor mensen verbinding en geluk te creëren.

Geluk is immers meer dan de optelsom van je eigen verdiensten, maar omvat het welzijn van ons allemaal samen en de hele planeet. Alles is met alles verbonden. We hebben allemaal een sociale verantwoordelijkheid. Voor elkaar, maar misschien nog meer voor de generaties na ons.

Fort Napoleon is niet enkel het decor van dit zomerfeest, maar ook van honderden jaren geschiedenis. De brede muren zijn tot op vandaag de stille getuige van elke lach, traan en kus.

Programma
18:30 uur onthaal & aperitief
19:00 uur Leo Bormans
20:15 uur netwerk & catering
22:30 uur einde
Waar
Fort Napoleon, Oostende

Vuurtorenweg 13
8400 Oostende

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 135 (excl. btw) voor leden
€ 165 (excl. btw) voor niet-leden
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact
Birgit Stokx

Birgit Stokx

03 829 25 25
Partner(s)
Spreker(s)

Leo Bormans

Leo Bormans (°1954) was meer dan twee decennia hoofdredacteur van het onderwijsblad Klasse, was actief bij Unesco en de stichting van Prinses Mathilde, en is Distinguished Lecturer aan de Erasmusuniversiteit van Rotterdam. Hij adviseert diverse regeringen, managers en universiteiten, en is ambassadeur voor diverse internationale organisaties zoals ‘Action for Happiness’ en het idee Bruto Nationaal Geluk van Bhutan.