vrolijke vitale oudere dame

Zomerfeest: lekker lang bewust positief

Een gezellig samenzijn met de warmste community van Vlaanderen vol ongedwongen ontmoetingen en gezonde inspiratie om de zomer in te zetten met een positieve vibe.

Zomerfeest: lekker lang bewust positief

Info

Aan de rand van natuurdomein de Turnhoutse Vennen komen we samen voor een ontspannen zomerse ontmoetingsavond. Die staat dit jaar helemaal in het teken van een gezonde geest in een gezond lichaam. Onze gasten Gina Peeters en Michaël Sels geven je een pak praktische tips & tricks om lekker lang bewust positief te blijven.

Vier ingrediënten zijn essentieel op je reis van zelfontdekking en bewustwording: autonomie, bewust positief zijn, haalbare doelen stellen en in verbinding blijven.

Gina laat zien hoe je leert omgaan met uitdagingen die het leven op je pad brengt door te werken aan een positieve en veerkrachtige mindset. Van Michaël krijg je, onder het motto "(W)eet wat goed is voor je lijf!", tips om te werken aan een gezondere versie van jezelf.

Maak je op voor een avond vol inspiratie en ontspanning. Met verhalen en levenslessen die je helpen de beste versie van jezelf te worden. Of kom gewoon genieten van de zomerse sfeer, heerlijke gezonde gerechten en spontane, ongedwongen ontmoetingen.

Samen vieren en verbinden om de zomer in te zetten met een positieve vibe!

Programma
18.30 uur onthaal met hapje en drankje
19.30 uur Gina Peeters & Michaël Sels
20.30 uur buffet
21.30 uur feest & netwerken
Waar
Klein Engelandhoeve, Turnhout

Klein Engeland 29
2300 Turnhout

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 135 (excl. btw) voor leden
€ 165 (excl. btw) voor niet-leden
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact
Britt De Weirdt

Britt De Weirt

03 829 25 25
Partner(s)
Spreker(s)

Gina Peeters

Na meer dan 25 jaar ervaring als presentatrice bij radio en TV, geeft Gina Peeters sinds 2015 haar kennis door als trainer en coach. Haar trainingsdomeinen zijn stressbeheersing, fysieke en mentale veerkracht als motor van succes en geluk, en loopbaanbegeleiding. Ze geeft ook camera-, presentatie- en interviewtechnieken alsook speechvaardigheden. Gina heeft een opleiding in shiatsu, complementaire gezondheidsleer, evidence based coachen, cognitieve gedragscoaching, stress-, burn-out- en loopbaanbegeleiding.

Michaël Sels

hoofddiëtist
UZA

Michaël Sels is diëtist, auteur, spreker én chef. Hij is als hoofddiëtist verbonden aan het Universitair Ziekenhuis Antwerpen (UZA).