Jean Bosco Safari

Zomerfeest Brabant: feest van optimisme

Hoe breng je hoop, plezier en een lach in de samen-leving en samen-werking? In gezelschap van Jean Bosco Safari en Ewoud Monbaliu (Corporate Rituals) trekken we op 13 juni volop de kaart van hoop en optimisme.

Zomerfeest Brabant: feest van optimisme

Info

Diep in onszelf dragen we hoop:
als dat niet het geval is,
is er geen hoop.
Hoop is de kwaliteit van de ziel
en hangt niet af
van wat er in de wereld gebeurt.

Geïnspireerd door deze woorden van dichter Vaclav Havel, trekken we op 13 juni volop de kaart van de hoop en het optimisme. In een wereld waar het verleidelijk is om verstrikt te raken in klagen en negativiteit, willen wij samen een krachtig tegenwicht bieden.

Muziek is hèt middel bij uitstek om die hoop te cultiveren en verbinding te creëren. Daarom hebben we  Jean Bosco Safari uitgenodigd. Hij zal ons begeleiden terwijl we reflecteren over hoe we gezamenlijk een positieve impact kunnen hebben op onze samenleving en samenwerking.

Natuurlijk willen dat optimisme ook binnen onze organisaties levendig houden. Samen met Ewoud Monbaliu van Corporate Rituals staan we stil bij de kracht van het vieren van mijlpalen en successen. Want deze momenten dragen bij aan het versterken van de hoop en het geloof in een positieve toekomst.

Om de avond helemaal ontspannen en in de juiste mindset te starten, kan je vanaf 18 uur aansluiten bij een actieve sessie van Anouk Doore (PACE). Dat beweging belangrijk is voor onze mentale gezondheid weten we intussen allemaal. Maar er is meer: beweging zorgt ook voor onze cognitieve fitheid. Hoe we dat juist kunnen bevorderen, zal Anouk uitleggen en laten ervaren.

Doe mee en schrijf je snel in voor een avond doordrenkt van positieve energie, inspirerende gesprekken en een sfeer van optimisme! Uiteraard aangevuld met lekkere hapjes en drankjes, op een hopelijk lange warme zomeravond! 

Programma
18:00 uur opwarming met Anouk Doore (Pace)
18:30 uur onthaal met aperitief & hapjes
19:00 uur start zomerfeest met Jean-Bosco Safari & Ewoud Monbaliu (Corporate Rituals)
22:00 uur einde
Waar
Asiat Park, Vilvoorde

Mechelsesteenweg 255
1800 Vilvoorde

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 135 leden (excl. btw)
€ 165 niet-leden (excl. btw)
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact
Britt De Weirdt

Britt De Weirt

03 829 25 25
Partner(s)
Spreker(s)

Jean-Bosco Safari

zanger

Jean Bosco Safari is een Vlaams-Rwandees zanger en muzikant. Onder de naam Kid Safari nam hij in 1989 zijn eerste cd op, in 1995 veranderde hij zijn naam weer in zijn Rwandese naam. Jean is een begenadigd performer, songwriter en storyteller die zijn Afrikaanse roots op unieke wijze laat blenden met de Angelsaksische rock, soul en pop waarmee hij in Europa opgroeide. Gepassioneerd én geëngageerd heeft hij een zeer warme plek veroverd in het hart van een ruim publiek en connecteert hij intens met zijn teksten en muziek met de wereld rond zich heen.

Ewoud Monbaliu

oprichter
Corporate Rituals

Ewaud Monbaliu is oprichter van Corporate Rituals, waar hij zijn expertise als bedrijfsleider combineert met het pad als Shamanic Practioner. Door rituelen toegankelijk te integreren in samenleving en bedrijfsvoering krijgen maatschappelijke en organisatorische uitdagingen erkenning en betekenis. Eerder begeleidde hij, als zaakvoerder bij Levuur, overheden en organisaties bij het opzetten van participatieve stakeholdertrajecten. Als sociaal ondernemer streeft hij naar maatschappelijke impact op terreinen van duurzaamheid, burgerparticipatie en (jongeren)engagement.

Anouk Doore

oprichtster
PACE

Anouk is oprichtster van PACE, ze helpt teams om over te schakelen naar gewoontes die passen bij ons lichaam en brein. Haar expertise en ervaring komen uit de sport- en bedrijfswereld. Meer dan 10 jaar was ze aan de slag als consultant en manager in grote en kleinere consultingbedrijven. Ze is een van de zeldzame Belgen die ski-alpinisme beoefende op topniveau. Als enige vrouw eindigde ze in 2018 in de top-5 van La Grande Course, het criterium van de zwaarste internationale ski-alpinismewedstrijden.