natuurlandschap Gentbrugse Meersen

Vogelspotten met Begijn Le Bleu

Het begint allemaal met luisteren en kijken

Cabaretier, verhalenverteller en vogelspotter Begijn Le Bleu neemt ons tijdens golden hour mee op sleeptouw in het natuurgebied de Gentbrugse Meersen. Hij leert er ons opnieuw luisteren en kijken. 

Vogelspotten met Begijn Le Bleu

Info

Samen met vogelspotter en verhalenverteller Begijn Le Bleu trekken we tijdens golden hour de natuur in. Begijn neemt ons mee op zijn wandeling door het mooie, maar nog steeds onbekende natuurgebied op de rand van de stad Gent en leert ons opnieuw luisteren en kijken.

Op zijn eigen warme manier vertelt hij sappige, grappige en hartverwarmende verhalen over de vogels en hun habitat. Een moment van stilstaan, luisteren en connecteren met de natuur en met elkaar.

De Gentbrugse Meersen is een 270 ha groot open gebied ten zuidoosten van Gent. Het ligt tussen de bebouwde zones van Gentbrugge en de brede Scheldebocht die het begin van de Zeeschelde markeert.

Programma
06:45 uur afspraak op parking Kasteel Coninxdonck
07:00 uur wandeling door de Gentbrugse Meersen
09:00 uur opwarmen en napraten met een gezellig ontbijt
10:00 uur einde
Waar
Gentbrugse Meersen, Gentbrugge
Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 85 per persoon (excl. btw)
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact
Birgit Stokx

Birgit Stokx

03 829 25 25
Partner(s)
Spreker(s)

Begijn Le Bleu

Begijn Le Bleu is cabaretier en bekend van het televisieprogramma Foute Vrienden. Daarnaast is hij ook de bekendste vogelspotter van Vlaanderen. Begijn is host van de populaire podcast Fwiet Fwiet en brengt het vogelmagazine Fwiet uit.