hand schuift puzzelstukjes met personenicoontjes in elkaar

Themadag: De kracht van menselijk kapitaal

De juiste mensen op de juiste plekken in je organisatie. Drie peoplemanagers getuigen hoe ze in hun bedrijf deze uitdaging met succes aangaan, elke dag opnieuw.

Themadag: De kracht van menselijk kapitaal

Info

Olivier, Wim & Christoph, drie peoplemanagers in drie zeer uiteenlopende sectoren. Ze geloven in de waarde van de juiste persoon op de juiste plek. We organiseren een dialoog over alle aspecten van menselijk leiderschap.

We starten de dag bij Samsonite Europe. Christoph Bonte hanteert een warm-menselijk beleid naar zijn management en winkelpersoneel toe. Het winkelpersoneel heeft direct contact met de markt en is medeverantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de organisatie. We krijgen ook een korte rondleiding in de productieafdeling.

Olivier Philips (Barry-Callebaut) focust op het vinden van een goed evenwicht tussen veeleisende performantie, ondersteuning en consequente beslissingen. Hij ziet zichzelf als de orkestleider die zijn medewerkers op het juiste moment laat pieken.

Voor Wim Allemeersch zijn alle medewerkers van het Wit-Gele Kruis ambassadeurs. Wim vindt eigenaarschap en zelfsturing cruciaal op elk niveau. Kwaliteitsbegeleiders, assertiviteitstrainingen en overleg met  zorgpartners zetten de medewerkers aan om hun trots ook buiten de organisatie te manifesteren.

Programma
09:00 uur onthaal bij Samsonite Europe, korte toelichting & rondleiding
verplaatsing naar Restaurant Eat@12
11:30 uur aperitief & lunch met tafelgesprekken rond 'menselijk kapitaal'
panelgesprek
dessert & nabespreking
15:00 uur einde
Waar
Samsonite Europe HQ, Oudenaarde

Westerring 17
9700 Oudenaarde

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 290 (excl. btw)
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact
Birgit Stokx

Birgit Stokx

03 829 25 25
Partner(s)
Spreker(s)

Wim Allemeersch

algemeen directeur
Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen

Wim Allemeersch is algemeen directeur van Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen. Wit-Gele Kruis is de grootste organisatie voor thuisverpleging in Vlaanderen en al 85 jaar een vaste waarde. Afgestudeerd als handelsingenieur aan de KUL, oefende hij verschillende functies uit in de zorgsector waarvan enkele jaren als algemeen directeur van het AZ St.-Rembert in Torhout en operationeel directeur bij AZ Delta in Roeselare. Hij was ook 20 jaar secretaris-generaal van de Belgische Vereniging van Ziekenhuisdirecteurs.

Olivier Philips

operations director Western Europe
Barry Callebaut

Olivier Philips is operations director Western Europe bij Barry-Callebaut. Hij is een ervaren professional met ervaring binnen de Big 4, waarvan meer dan 20 jaar in de petrochemie. Hij geniet ervan om ambitieuze en complexe initiatieven tot een goed einde te brengen met zichtbare resultaten.

Christoph Bonte

general manager Benelux
Samsonite

Christoph Bonte is sinds 2017 general manager Benelux bij Samsonite. Daarvoor bekleedde hij diverse functies bij internationale bedrijven, altijd met de focus op e-commerce, business-to-business & retail. Hij studeerde economie en volgde bijkomende programma's aan INSEAD, London Business School en Vlerick Business School.