Jeroen Lemaire, CEO van In The Pocket

Soudal Panoramagesprek: Jeroen Lemaire

We gaan in gesprek met Jeroen Lemaire, CEO van In The Pocket. Een snelgroeiende digital product studio die o.a. producten ontwerpt die ons digitaal leven gemakkelijker maken, zoals itsme.

Soudal Panoramagesprek: Jeroen Lemaire

Info

Op het Soudal Panoramagesprek in november maak je kennis met Jeroen Lemaire, CEO van In The Pocket.

In The Pocket, dé digitale product studio in Europa, ontwikkelt digitale producten die mensen gelukkig maken en bedrijven laten groeien, van strategie tot productlancering. Het bedrijf werd in 2010 opgericht met een sterke focus op mobile. Vanaf 2017 groeide het bureau uit tot digital product studio, de eerste in België die dat paradigma in de IT-sector hanteerde: niet alleen aan product development doen,  maar ook de hele strategie en business errond in handen nemen.

Met een team van meer dan 180 strategen, designers en developers beschikt het bedrijf vandaag over alle vaardigheden om digitale bedrijfsstrategieën om te zetten in een heldere roadmap en succesvolle producten. Met tools als Payconiq en Itsme en tal van andere digitale producten en diensten voor bedrijven als Barco, Colruyt, Groupe ADP, BNP Paribas, BMW en SD Worx is In The Pocket een echt referentiebedrijf in hun vakgebied. Ze beschikken over een uitgebreide hoeveelheid kennis op het vlak van mobile, web en cloud, AR & VR en machine learning.

Benieuwd naar dit opmerkelijke groeiverhaal? Dan mag je dit Soudal Panoramagesprek beslist niet missen.

Waar
Soudal, Turnhout

Everdongenlaan 18
2300 Turnhout

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 145 (excl. btw)
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact
Britt De Weirdt

Britt De Weirt

03 829 25 25
Partner(s)
Spreker(s)

Jeroen Lemaire

co-founder & CEO
In The Pocket

Jeroen Lemaire (1981) is co-founder en CEO van In The Pocket.