Stijn Verherstraeten

Leiders in alle staten: Stijn Verherstraeten

Voor sommigen is Vlaanderen simpelweg te klein. Ze hebben hun vleugels uitgeslagen en een internationale carrière uitgebouwd. Maak kennis met Stijn Verherstraeten, VP bij Husqvarna in Zweden.

Leiders in alle staten: Stijn Verherstraeten

Info

In de digitale sessies 'Leiders in alle staten' maak je kennis met succesvolle Vlamingen op verre continenten. Globetrotters pur sang die ver van de eigen kerktoren een internationale carrière hebben uitgebouwd.

Stijn Verherstraeten begon zijn loopbaan als aankoper bij pompen- en compressorenproducent Atlas Copco. Van Wilrijk trok hij naar Moskou om daar het distributiecentrum te leiden. Daarna was hij  plant manager van Atlas Copco in Ruse (Bulgarije). Zijn Zweedse connectie leidde hem in 2018 naar Husqvarna Group in Göteborg. Sinds 2022 is hij er Senior Vice President.

Husqvarna Group werd oorspronkelijk in 1689 opgericht om musketten te produceren voor het Zweedse leger. Vandaag produceren de verschillende onderdelen van de groep de meest diverse producten, van tuingereedschap tot machines voor de bouwsector. Stijn is SVP van de afdeling Concrete Surfaces & Floors.

We zullen het met Stijn hebben over de opmerkelijke consensuscultuur die eigen is aan Zweden. En over hoe ze er omgaan met innovatie en duurzaamheid. Maar ook met de huidige 'supply chain'- en grondstoffenproblemen.

Programma
12:00 uur Keynote & vragen
13:00 uur Einde
Waar
digitaal
Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 55 (excl. btw)
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact
Rashida Houari

Rashida Houari

03 829 25 25
Partner(s)