Kempenaar trofee

Kempenaar 2023

Wie volgt binnenkort Ooms Woonrealisaties op als ETION Kempenaar? Wordt het FRAKO, Plantrent Group of VanRoey | EuroSys? Op 26 oktober maken we de winnaar bekend!

Kempenaar 2023

Info

Ondernemen op een waardengerichte manier met oog voor succes op lange termijn. Focus op duurzame groei met aandacht voor medewerkers en omgeving. Dat zijn de voornaamste kwaliteiten die we zoeken in de ETION Kempenaar.

Ooms Woonrealisaties mag zich nog even de trotse bezitter van de Kempenaar noemen. Op 26 oktober komt daar onherroepelijk een eind aan. Dan gaat de titel naar een andere organisatie. De genomineerden dit jaar zijn: FRAKO, Plantrent Group en VanRoey | EuroSys. Wie de prijs mee naar huis neemt, bepaal je mee in een online stemronde (t.e.m. 22 oktober).

Nog spannender wordt het 26 oktober, de avond van de prijsuitreiking. Storypractitioner Lily Matthijs peilt er naar de verhalen van de genomineerde ondernemingen. En we brengen het verhaal van onze gasten ook via terugspeeltheater. Dit is een interactieve en verbindende vorm van improvisatietheater waarbij spelers en een muzikant spontaan elementen uit het interview ‘terug’spelen op een herkenbare en persoonlijke manier. Na een finale stemronde wordt de trofee plechtig overhandigd en keuvelen we na tijdens een walking dinner.

Programma
17:45 uur onthaal
18:30 uur Lili Matthijs interviewt de genomineerden
20:00 uur uitreiking Kempenaar & walking dinner
Waar
Hooge Heyde, Kasterlee

Steenfortstraat 5
2460 Kasterlee

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
leden: € 135 (excl. btw), niet-leden: € 165 (excl. btw)
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact
Britt De Weirdt

Britt De Weirt

03 829 25 25
Partner(s)
Spreker(s)

Lili Matthijs

oprichter
Different Views

Lili wil - als storypractitioner - mensen, professionals en organisaties door middel van verhalen meer in hun kracht zetten. Via storylistening geeft ze meer inzicht in wat er leeft zodat er finaal draagvlak en betrokkenheid is. Als coach, trainer en bemiddelaar helpt ze mensen/teams te zeggen wat er moet gezegd worden en leert ze hen om te gaan met tegenstellingen, verschillen en spanningen. “Ik wil mensen, teams en leiders inspireren om sterke dialogen te voeren, zodat het prettig samenwerken is.”