Nicolas Decloedt en Caroline Baerten van humus x hortense

Humus x Hortense: pioniers in de keuken

We krijgen een unieke kijk achter de schermen van het allereerste vegan sterrenrestaurant in ons land. Pioniers Nicolas & Caroline nemen je mee in hun ondernemersverhaal. En uiteraard mogen we ook proeven van hun unieke concept.

Humus x Hortense: pioniers in de keuken

Info

Vorig jaar kreeg Humus & Hortense als allereerste vegan restaurant een Michelinster. Daarvoor waren ze al bekroond met een mooie score door Gault & Millau. 

Het concept van het restaurant is dan ook redelijk uniek. Chef Nicolas Decloedt werkt in de keuken niet volgens de klassieke vier seizoenen maar met 24 microseizoenen, in functie van de dagelijkse oogst van bioboerderij Le Monde de Mille Couleurs. Het restaurant zoekt steeds naar de meest kwaliteitsvolle ingrediënten en tegelijkertijd de minste voedselverspilling dankzij eeuwenoude conserveringstechnieken en zero waste botanical cocktails.

Caroline Baerten ontwerpt zelf het keramisch servies en gebruikte haar achtergrond als kunsthistorica ook voor de inrichting van het restaurant. Het ganse team wil de gasten in het restaurant een fijne, holistische ervaring geven met hun totaalconcept. 

Achter dit alles schuilt uiteraard ook een stevige ondernemersvisie. Want om dit te realiseren is een verfijnde bedrijfsvoering onontbeerlijk. Caroline & Nicolas nemen ons mee in hun ondernemersverhaal!

Na het inhoudelijk deel is het uiteraard tijd om te proeven. We genieten samen van het full experience menu!

Programma
18:00 uur onthaal
18:15 uur het verhaal achter Humus x Hortense
19:00 uur uitgebreid vegan diner
22:00 uur einde
Waar
humus x hortense, Brussel

de Vergniesstraat 2
1050 Brussel (Elsene)

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 225 (excl. btw)
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact
Britt De Weirdt

Britt De Weirt

03 829 25 25