letters GI Joe & Jane in comic stijl

GI Joe & Jane

Get Inspired Joe & Jane is een ongedwongen, gemoedelijke themagroep waar jongere ondernemers en medewerkers geïnspireerd kunnen worden door de verhalen van een centrale gastheer. Tijdens vier sessies krijg je als individu én als vaste groep de kans om alles te weten te komen over vier ervaren ondernemers én met hen in gesprek te gaan.

GI Joe & Jane

Info

Elke sessie vangt aan met het persoonlijke verhaal van de centrale gastheer, dat wordt afgestemd op de verwachtingen van de deelnemers. De ondernemers vertellen puur en open, zonder microfoon of presentatie, zoals tijdens een 'ETION Unplugged'-sessie. Ze worden één met de groep. Vooraf kunnen de deelnemers vragen of onderwerpen die ze aan de centrale gast willen voorleggen, doorgeven. Maar ook tijdens de bijeenkomst zelf is er meer dan genoeg ruimte voor #durftevragen. Leun je liever achterover om te luisteren en de (inter)actie te volgen? Dat is ook prima!

Uiteraard is er voor de groepsleden ook ruimte om onderling ervaringen en ideeën uit te wisselen.

  • We spreken af in de warme sfeer van een kroeg, bij een drankje en fingerfood.
  • Dit traject wordt gevolgd door een vaste groep van maximaal 15 deelnemers.
  • De deelnemers kunnen in gesprek gaan met de centrale gast, en met elkaar.

Lees meer in de brochure onderaan deze pagina.

Data
22 september 2022 20:00 - 22:30 uur
17 november 2022 20:00 - 22:30 uur
26 januari 2023 20:00 - 22:30 uur
30 maart 2023 20:00 - 22:30 uur
Waar
Barcelo, Roeselare

Middenstraat 18
8800 Roeselare

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 600 per persoon voor het volledige traject (excl. btw)
Kosteloos annuleren
10 werkdagen
Meer info
Contact

Yannick Hindryckx

0497 14 20 63
Spreker(s)

Alain Bostoen

ceo
Christeyns

CEO van chemie- en wasmiddelenbedrijf Christeyns, met hoofdzetel in Gent maar internationaal actief met meer dan 1100 medewerkers en 280 miljoen euro omzet. Zetelt in de raad van bestuur van KBC.

Christiaan De Wilde

ceo
Fujirebio Europe

CEO van Fujirebio Europe, onderdeel van het Japanse multinationale biotechnologiebedrijf Fujirebio. Werkte voordien 17 jaar voor Johnson & Johnson waar hij internationaal diverse functies bekleedde en in de raad van bestuur zetelde.

Jo Libeer

Onafhankelijk bedrijfsadviseur. Voormalig gedelegeerd bestuurder van Voka, bestuurder van Kortrijk Xpo, de KULAK en het Concertgebouw in Brugge. Staat aan de wieg van het Business Language and Communication Centre (BLCC) en Bedrijven Contactdagen.

Philippe De Veyt

gedelegeerd bestuurder
Lecot nv

Gedelegeerd bestuurder van Lecot nv, een familiebedrijf met een omzet van 190 miljoen euro en 600 medewerkers, actief in de distributie van hang- en sluitwerk en gereedschappen voor de bouw.