wielertoeristen op kasseiweg

Flandrien Tweedaagse 2023

Tubes opgepompt en kuiten ingevet? Dan ben je startensklaar voor de Flandrien Tweedaagse: een verbindende fietstocht langs de verborgen parels van de Vlaamse Ardennen.

Flandrien Tweedaagse 2023

Info

Goeie benen en een flinke dosis grinta zal je kunnen gebruiken om samen met het ETION-peloton de Flandrien Tweedaagse te rijden. Geen moordende chasse patate, wel een stevige, sportieve fietstocht langs Vlaamse wegen.  

Op de voet gevolgd door een authentieke Peugeot-bezemwagen, dokker je in twee ritten over de genadeloze kasseien van de Vlaamse Ardennen (70 km). En langs verborgen parels van het Pays Des Collines (90km). Met tussendoor enkele pittige kuitenbijters, mythische mini-colletjes waarop elk jaar Vlaanderens Mooiste wordt beslecht!

Overnachten doe je óp het parcours van de Ronde. In Brakel openden Bernard Moerman en Jamie Anderson vorig jaar het Flandrien hotel. Volgens Forbesthe ultimate place for cyclists'. Een plek die wielrennen ademt met in elke hoek memorabilia en een eigen museum. Alles om de renner en z’n stalen ros de authentieke Flandrien-beleving te geven.

Bernard was ploegleider van 3M en de geestelijke vader van The Cycling Center. Jamie een Australische renner met een reeks sportieve én academische titels op zijn palmares. En hij gaf les op enkele toonaangevende Europese business schools. Twee rasechte ondernemers die je bij een fireside chat hun grenzeloze liefde voor de wielersport en ondernemerschap etaleren.

Nadat de voorjaarsklassiekers gereden zijn, is het aan jou (en je partner/collega/…)! De Flandrien Tweedaagse wordt gegarandeerd de ultieme Vlaamse fietsbeleving. Waarin je als ondernemer rond je gezamenlijke liefde voor de fiets een hechte verbinding kneedt.

De plaatsen in het 'ETION Flandrien'-peloton zijn beperkt; we hebben 7 single- en 4 tweepersoonskamers ter beschikking.

Het uitgebreide programma vind je in de brochure onderaan deze pagina.

Waar
Vlaamse Ardennen, verschillende locaties
Wanneer
-
Praktisch
Status
Enkel telefonisch inschrijven
Prijs
€ 850 (excl.btw) in een eenpersoonskamer, € 750 p.p. (excl.btw) in een tweepersoonskamer
Kosteloos annuleren
tot 07/04/2023. Nadien is een gedeelte van de deelnameprijs verschuldigd
Meer info
Contact
Laure Depaepe

Laure Depaepe

0474 84 18 37