illustratie zakenman springt over coronavirus

ETION Outlook 2022 (Wijnegem)

De pauzeknop is lang genoeg ingedrukt geweest. 2022 wordt anders. De roaring  twenties post-corona? Wat zijn de economische gevolgen van twee jaar ‘stop-and-go’?

ETION Outlook 2022 (Wijnegem)

Info

De pauzeknop is lang genoeg ingedrukt geweest. 2022 wordt anders! Wat zijn de economische gevolgen van twee jaar ‘stop-and-go’? Komen er straks uit de accordeon-economie ook wat rock-'n-rollgeluiden die doen terugdenken aan de roaring twenties? Kom het te weten op de compleet vernieuwde ETION Outlook.

Hoofdeconoom Geert Janssens loodst je feilloos langs valkuilen en opportuniteiten om in 2022 maximaal mee te surfen op de herstelgolf. Krijgen we loonkosteninflatie? Wordt geld duurder? Komt het ooit nog goed met onze begroting?

Guy Somers (afgevaardigd bestuurder Frisomat), Hans Diels (ETION-expert geopolitiek) en Chris Wuytens (managing director bij Acerta Consult) schuiven daarna mee aan voor een interactief gesprek onder leiding van Indra Dewitte, hoofdredacteur van ‘Het Belang van Limburg’.

Hoe acuut is de krapte op de arbeidsmarkt? Dreigen storingen in de supply chain het herstel tot stilstand te brengen? En wat met de dreigende klimaatcrisis? Komt er een paradigmashift richting duurzaamheid? Brengen vastgoedzeepbellen het Chinese model aan het wankelen of wordt China net de nieuwe wereldleider?

Programma
18:30 uur onthaal en walking dinner
19:30 uur Outlook 2022
21:00 uur vervolg walking dinner
22:30 uur einde
Waar
Frisomat, Wijnegem

Stokerijstraat 79
2110 Wijnegem

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 135 per persoon voor leden (excl. btw)
€ 150 per persoon voor niet-leden (excl. btw)
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact
Rashida Houari

Rashida Houari

03 829 25 25
Partner(s)
Spreker(s)

Geert Janssens

hoofdeconoom - expert participatief ondernemen
ETION

Geert Janssens (1968) publiceert rond macro-economische onderwerpen en bedrijfseconomische vraagstukken. Hij is een kritisch denker over o.a. digitalisering en duurzaamheid. Als expert en pleitbezorger van participatief ondernemen helpt hij ondernemingen op weg naar hedendaagse businessmodellen gebaseerd op gedeeld leiderschap. Daarnaast is hij bestuurder in de non-profit. Hij is auteur van de boeken Waardevol werkloos, De muizenval, De bewuste belegger en Iedereen eigenaar.

Hans Diels

toekomstdenker - expert geopolitiek
ETION

Hans Diels (1980) studeerde Politieke wetenschappen en Internationale Betrekkingen in Leuven en Louvain-la-Neuve. In het verleden was hij actief als vertegenwoordiger in het Handelsbeleidscomité van de Europese Raad in Brussel, medewerker van de VS-ambassade in België en de EU, en als onderzoeker en lesgever aan het Departement Politieke wetenschappen van de UA.

Chris Wuytens

managing director
Acerta Consult

Indra Dewitte

hoofdredacteur
Het Belang van Limburg

Guy Somers

afgevaardigd bestuurder
Frisomat