vrouw leest boek liggend op een dekentje in het gras

ETION Open boek: Soulpedition

Lees, luister en ontmoet

Zin in een inspirerend vakantieboek? Eentje dat je samen kan lezen én beleven met andere ondernemers… Een verrijkte leeservaring en een ontmoeting met de auteur. Deze zomer geven we je 'Soulpedition' van Silvie Mateljan mee op reis.

ETION Open boek: Soulpedition

Info
PODCAST MET Silvie Mateljan

Met ETION Open boek gaan we voor een verrijkte leeservaring! Deze zomer stoppen we 'Soulpedition' van Silvie Mateljan in je koffer. Haar persoonlijke verhaal dient als inspiratie om je hart te openen voor je eigen avontuur.

Lezen doe je in alle rust, op eigen tempo. Nadien laat je ons weten wat jou het meest geraakt heeft. In de vorm van een vraag, een persoonlijke anekdote of bedenking.

Die feedback gebruiken we als leidraad voor een exclusieve ETION-podcast waarin Silvie in gesprek gaat met Jannes De Wulf, community-bouwer bij ETION. Jij krijgt de primeur en kan die opname als allereerste beluisteren.

En later in de herfst ontmoet je nog de auteur en andere lezers op een ongedwongen inspiratiemoment.

Van midlife crisis en corporate burn-out naar avontuur en ondernemerschap

Silvie Mateljan ontdekte vanuit stilstand de vijf etappes van een innerlijke expeditie naar een authentiek en avontuurlijker leven. Die haar via Noorwegen uiteindelijk deden belanden bij zichzelf.

Haar verhaal werd een boek en het boek leidde dan weer naar het oprichten van haar eigen uitgeverij. Waarmee ze anderen inspireert om hun meest avontuurlijke leven te leiden. Haar motto: you are here to explore!

Teken nu in op deze gedeelde leeservaring
LEES vanaf half juli krijg je het boek opgestuurd
LUISTER eind september beluister je de podcast in primeur
ONTMOET 24 oktober - 18.30 uur ontmoet je de auteur en de andere lezers
Waar
het ETION-gebouw, Wilrijk

Sneeuwbeslaan 20
2610 Wilrijk

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 125 (excl. btw) voor het boek, de podcast en het ontmoetingsmoment.
Wie aanwezig was op één van de zomersabbats krijgt korting en betaalt € 100 (excl. btw).
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact
Britt De Weirdt

Britt De Weirt

03 829 25 25
Partner(s)
Spreker(s)

Silvie Mateljan

eigenaar
House of Sea

Silvie Mateljan is eigenaar van uitgeverij House of Sea. Ze is ook auteur van het boek 'Soulpedition', dat ze schreef na haar burn-out, enkele jaren geleden. Met haar boek en uitgeverij wil ze andere mensen inspireren om hun meest avontuurlijke zelf op te zoeken.