zicht op Steenen Molen, wijndomein Oud Conynsberg

ETION jongeren: Conynsbergh grand cru

Een unieke combinatie van natuur vlak bij de stad en een inspirerend ondernemersverhaal met diepe historische wortels. We zijn te gast bij wijndomein Oud Conynsberg: Vlaamse landwijn,  à votre santé!

ETION jongeren: Conynsbergh grand cru

Info

Als de druiven op hun dikst zijn, ontmoeten we je op Wijndomein Oud Conynsbergh in Boechout. Voor een unieke combinatie van natuur vlak bij de stad en een inspirerend ondernemersverhaal met diepe historische wortels.

Wie dacht dat je voor uitstekende wijnen minstens naar het zuiden van Frankrijk moet, heeft het mis. Al in de 16de eeuw groeiden in onze regio wijnranken. Een eeuwenoude traditie die nieuw leven is ingeblazen door 8 gedreven ondernemers.

Op dit jongerenevent ontmoet je de vrienden die ooit een gezamenlijke passie voor wijn deelden. Er een doorgedreven hobby van maakten. En vandaag uitkijken over vier volwaardige wijngaarden in en rond Boechout.

Een voorbeeld van biodynamische wijnbouw. Op een domein waar geen herbiciden of insecticiden worden gebruikt met minimale milieu-impact. Pure bodem, betere druiven! En het resultaat zijn frisse Vlaamse landwijnen met aroma’s vol finesse.

We ontvangen je aan de voet van de gerestaureerde Steenen Molen. Je verkent samen het wijndomein, bezoekt de vatenkelders en de wijngaard en wordt verwend met een exclusieve wine tasting, gepaard met lekkere lokale catering, verzorgd door De Laet & Van Haver.

Programma
15:30 uur ontvangst
16:00 uur rondleiding wijngaard
17:00 uur ondernemersverhaal
18:30 uur tasting en netwerking
20:00 uur einde
Waar
Den Steenen Molen, Boechout

Konijnenbergstraat 2, 2530 Boechout

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 75 (excl. btw)
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact

Rashida Houari

03 829 25 25
Partner(s)