werkneemster in DE Waak

ETION gaat in productie: bedrijfsbezoek WAAK

Een plek waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen krijgen in een zinvolle job.

ETION gaat in productie: bedrijfsbezoek WAAK

Info

Maatwerkbedrijf WAAK creëert aangepaste en duurzame tewerkstelling voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Jobs met een economische meerwaarde en volop kansen tot zelfontplooiing. Jobs om trots op te zijn. Hun medewerkers zijn personen met een handicap of een psychosociale problematiek wiens talenten worden ingezet in één van de activiteitenpijlers: industriële assemblage, montagewerk, verpakkingswerk en een brede waaier van diensten op locatie.

De missie van WAAK is: moeilijk werk makkelijk maken. De klemtoon ligt daarbij op het vereenvoudigen van de productiecomplexiteit voor medewerkers om kwaliteit te verzekeren.

Waak begeleidt zijn medewerkers niet enkel op het werk maar ook daarbuiten. Er worden kansen tot zelfontplooiing gecreëerd op maat van de individuele mogelijkheden. Met tal van opleidingsmogelijkheden en doorstroomkansen binnen en buiten het bedrijf.

ETION gaat in productie

Dit bezoek maakt deel uit van de reeks ETION gaat in productie. Een reis langs vijf bedrijven die tonen dat de maakindustrie hier bij ons springlevend is. Bedrijven die nog op grote schaal lokaal produceren en het verschil maken met waardengedreven bedrijfsmodellen, innovatieve organisatievormen of unieke specialisaties. Klik hier voor meer info.

Opgelet! Het aantal plaatsen voor deze bedrijfsbezoeken is beperkt. Deelnemers aan de reeks krijgen voorrang bij inschrijving.

Programma
09:30 uur onthaal
10:00 uur bedrijfsbezoek
13:00 uur einde
Waar
WAAK, Kuurne

Heirweg 125
Kuurne

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 150 (excl. btw)
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact
Britt De Weirdt

Britt De Weirt

03 829 25 25
Partner(s)