ETION gaat in productie: bedrijfsbezoek SanoRice

De grootste private label producent ter wereld van rijst-, maïs– en meergranenwafels, staat bekend voor zijn mensgerichte beleid. De groep van 190 medewerkers in Zottegem bestaat uit meer dan 20 verschillende nationaliteiten.

ETION gaat in productie: bedrijfsbezoek SanoRice

Info

Rijst, maïs, linzen, quinoa, spelt: kun je het poffen dan maakt SanoRice er wafels van. Al dan niet met een smaakje. Biologisch en fair trade. 

Het trotse familiebedrijf is uitgegroeid tot de grootste private label producent ter wereld van rijst-, maïs– en meergranenwafels. Alleen al in de vestiging van Zottegem rollen dagelijks 6 miljoen stuks van de band. Ze leveren producten aan A-merken, retailers en distributeurs in meer dan 40 landen.

SanoRice is een productiebedrijf dat bekend staat voor zijn mensgerichte beleid. De groep van 190 medewerkers in Zottegem bestaat uit meer dan 20 verschillende nationaliteiten. Net daarom was het zo belangrijk om een omgeving te creëren waarin ontwikkeling en waardering voor soft skills centraal staan.

In al die diversiteit primeert de bedrijfsfilosofie dat je samen meer dan één bent. Op de werkvloer wordt uitsluitend Nederlands gesproken en het bedrijf biedt zijn medewerkers een doorgedreven opleidingsbeleid aan. Duurzame HR waarin wordt ingezet op ontwikkeling en communicatie om talent aan boord te houden.
 

ETION gaat in productie

Dit bezoek maakt deel uit van de reeks ETION gaat in productie. Een reis langs vijf bedrijven die tonen dat de maakindustrie hier bij ons springlevend is. Bedrijven die nog op grote schaal lokaal produceren en het verschil maken met waardengedreven bedrijfsmodellen, innovatieve organisatievormen of unieke specialisaties. Klik hier voor meer info.

Opgelet! Het aantal plaatsen voor deze bedrijfsbezoeken is beperkt. Deelnemers aan de reeks krijgen voorrang bij inschrijving.

Programma
09:30 uur onthaal
10:00 uur bedrijfsbezoek
13:00 uur einde
Waar
SanoRice, Zottegem

Ballingsweg 10
Zottegem

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 150 (excl. btw)
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact
Britt De Weirdt

Britt De Weirt

03 829 25 25
Partner(s)