Christophe Deborsu met op achtergrond de skyline van Namen

Drie dagen Namen met Christophe Deborsu

Tous ensemble zijn Belgen als de Rode Duivels spelen. Maar voor de rest!? Op een driedaagse belevingstrip naar de Waalse hoofdstad Namen, samen met Christophe Deborsu, ontdek je dat de contrasten kleiner zijn dan je zou verwachten.

Drie dagen Namen met Christophe Deborsu

Info

Als de Rode Duivels spelen, willen wij Belgen nog wel eens tous ensemble zijn, maar veel meer dan dat? Ja, we spreken een andere taal. Maar zijn de verschillen tussen Vlaanderen en Wallonië nu echt zo groot? Op een driedaagse belevingstrip naar Namen ontdek je in de Waalse hoofdstad dat de contrasten kleiner zijn dan je zou verwachten.

Je bezoekt Namen onder begeleiding van Vlaanderens favoriete troetelwaal: Wetstraatwatcher  en televisiemaker Christophe Deborsu. Zijn passages in De Slimste Mens en de Marseillaise met Yves Leterme maakten van hem een echte BW, Bekende Waal. Christophe groeide op in Namen en kent de stad op z’n duim. De ideale gids voor deze belevingstrip dus om je kennis te laten maken met ‘de andere kant’.

Je brengt een bezoek aan het Waals parlement, proeft van La Houppe, verkent de grootste  vaccinproductie ter wereld bij GSK en gaat langs bij Materne. Verder op het programma: een stukje geschiedenis in de souterrains van de Citadel, een kennismaking met Félicien Rops - vergeten parel uit de Belgische kunstgeschiedenis - en lekker, bourgondisch tafelen.

Meer weten? Je leest er alles over op de brochure hieronder.

zondag 3 juli 14:00u start
dinsdag 5 juli 15:00u einde
Waar
meerdere locaties in Namen
Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 1.290 (excl btw)
Kosteloos annuleren
tot 60 dagen vóór vertrek; nadien is een procentueel deel verschuldigd, zie annulatievoorwaarden in de brochure
Formulier

facturatiegegevens

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een echt mens bent dan wel een spam-robot.

De appel valt niet ver van de...

Meer info
Contact
Tamara Roels

Tamara Roels

0495 69 97 43