man schuift gordijn opzij in zijn tuin en schept zo verbinding met de buren

De ruimte, dat zijn wij allemaal samen

Tom Callebaut is een man met een droom: ruimte scheppen en mensen in beweging brengen naar een nieuwe toekomst. Hij ontvangt ons in zijn privéwoning die hij omvormde tot een genereuze, verbindende ruimte. 

De ruimte, dat zijn wij allemaal samen

Info

Tom Callebaut is een man met een droom: ruimte scheppen en mensen in beweging brengen naar een nieuwe toekomst. Met zijn architectenbureau beschouwt hij (interieur)architectuur als een intens en avontuurlijk proces, en geen doel op zich.

Naast verschillende projecten voor organisaties in binnen- en buitenland, vormde hij zijn privéwoning om tot een genereuze ruimte. Tom en zijn gezin maken op die manier hun huis en tuin publiek inzetbaar, en laten toe om iedere plek zowel functioneel als ritueel in te zetten.

Het doel? Een positief en verbindend gebaar naar de buurt maken, en het beleid inspireren in de zoektocht naar nieuwe manieren van samenleven en samenwerken.

18:30 uur onthaal
22:00 uur einde
Waar
TC Plus, Brugge

Zilversparrenstraat 48
8310 Brugge

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 75 per persoon (excl. btw)
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact
Birgit Stokx

Birgit Stokx

03 829 25 25
Partner(s)
Spreker(s)

Tom Callebaut

zaakvoerder en interieurarchitect
TC Plus

Tom Callebaut (°1971) is interieurarchitect en zaakvoerder van TC Plus. Daarnaast is hij hoofddocent en onderzoeker aan de faculteit architectuur van de KU Leuven. Hij werkte mee als expert aan het PLay 4 programma Extreme Makeover Vlaanderen in 2022.