zicht op Rome en Vaticaanstad

Belevingstrip Rome

Een blik achter de schermen van Vaticaanstad

In deze belevingstrip openen onze reisbegeleiders deuren die anders gesloten blijven. Ver voorbij de drommen toeristen ontdek je plekken waar alleen een selecte groep mensen komt.

Belevingstrip Rome

Info

Je maakt een exclusieve wandeling door Vaticaanstad en krijgt de kans om binnen te kijken in de befaamde Sala Regia (troonzaal) en het pelgrimshospitaal Santa Maria dell'Anima. Je ontmoet er Luitenant Zahner van de Zwitsere garde en je kan even tot rust komen op het kleinste kerkhof van Rome: Campo Santo Teutonica. Ook Castel Gandolfo, de pauselijke zomerresidentie ligt op je route. De prachtige tuinen, de ecologische boerderij en de residentie zijn pas enkele jaren geleden opengesteld voor het publiek.

Tijdens deze trip maak je ook kennis met enkele markante mensen. De Britse Dominicaner zuster en economiste Helen Alford gaat met je in gesprek over economie en ethiek. Vatican watcher Christopher Lamb legt uit hoe Paus Franciscus erin slaagt in deze 'social media'-tijden zijn boodschap te verkondigen. Belgisch ambassadeur in Rome, Pierre-Emmanuel De Bauw, ontvangt je in het prachtige palazzo van de ambassade met uitzicht op het Forum Romanum.

Een uniek programma dus, met een mix van cultuur, spiritualiteit en geschiedenis!

Meer details lees je hier.
 

Waar
Rome - Vaticaanstad
Wanneer
-
Praktisch
Status
Volzet
Prijs
€ 3.495 in een eenpersoonskamer (excl. btw)
€ 3.195 p.p. in een tweepersoonskamer (excl. btw)

Betalings- en annuleringsvoorwaarden:
Vanaf 15 oktober 2023 is een voorschot van 50% van het reisbedrag verschuldigd en niet terugbetaalbaar.
Vanaf 15 januari 2024 is het saldo van 50% van het reisbedrag verschuldigd en niet terugbetaalbaar.

Meer info
Contact
Annemie De Proft

Annemie De Proft

0473 51 91 35