zicht op het moderne Kopenhagen

Belevingstrip Kopenhagen: welkom in de toekomst

In Kopenhagen ontdek je een futureproof hoofdstad die op het vlak van stadsontwikkeling ver vooroploopt. En waar ondernemerschap en duurzaamheid hand in hand gaan.

Belevingstrip Kopenhagen: welkom in de toekomst

Info

De Deense hoofdstad is in menig opzicht een inspiratiebron voor ondernemers. Een bruisende stad waar toekomstdenken en duurzame ontwikkeling een tweede natuur zijn geworden.

Hun economie heeft veel raakvlakken met de onze. Het land is niet veel groter is dan België, heeft even weinig grondstoffen en een al even weinig verspreide taal. En toch ziet Denemarken er veel meer futureproof uit dan Vlaanderen.

Op het vlak van stadsontwikkeling loopt Kopenhagen ver voorop. Met de fiets als  transformerende factor voor grootstedelijke mobiliteit. Gesteund door de rotsvaste ambitie om tegen 2025 de eerste zero emission hoofdstad ter wereld te worden.

In de slimste stad ter wereld ontdek je hoe dankzij nauwe publiek-private samenwerkingen ondernemerschap op een inspirerende manier wordt ondersteund. Groene publieke ruimtes zijn er een prioriteit, gebouwen energie-efficiënt, de inwoners zich ervan bewust dat duurzaam en circulair het pad naar de toekomst zijn.

Op deze belevingstrip krijg je ook een unieke blik achter de schermen bij facility management mastodont ISS. Dat ooit in de haven van Kopenhagen startte als een nachtwakersbedrijfje. Bij Mikkeller ontdekken we een gedreven en innovatieve ondernemer die ’s werelds meest exclusieve bieren brouwt.

Om het helemaal af te maken, leert bestsellerauteur Meik Wiking je hoe het ongrijpbare begrip hygge van de Denen de gelukkigste mensen ter wereld maakt!

Klinkt bijna te mooi om waar te zijn? Ga mee en laat je inspireren!

Meer informatie vind je op het programma  hieronder.

Waar
Kopenhagen
Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 3.973 pp. in een éénpersoonskamer
€ 3.787 pp. in een tweepersoonskamer
Kosteloos annuleren
Gratis annuleren tot 11/04/2022, nadien is een percentage van de reissom verschuldigd. Meer details in de voorwaarden.
Formulier

Facturatiegegevens

facturatiegegevens

facturatiegegevens
facturatiegegevens


CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een echt mens bent dan wel een spam-robot.
19 + 0 =
Los deze eenvoudige som op en voer het resultaat in. Vb 1+3, voer 4 in.
Meer info
Contact

Rashida Houari

03 829 25 25
Spreker(s)

Geert Janssens

hoofdeconoom - expert participatief ondernemen
ETION

Geert Janssens (1968) publiceert rond macro-economische onderwerpen en bedrijfseconomische vraagstukken. Hij is een kritisch denker over o.a. digitalisering en duurzaamheid. Als expert en pleitbezorger van participatief ondernemen helpt hij ondernemingen op weg naar hedendaagse businessmodellen gebaseerd op gedeeld leiderschap. Daarnaast is hij bestuurder in de non-profit. Hij is auteur van de boeken Waardevol werkloos, De muizenval, De bewuste belegger en Iedereen eigenaar.