kleurrijke handen bespelen viool

Art Discovery Tour

Met ETION’s Art Discovery Tour ga je op een 5-delige culturele ontdekkingsreis langs verschillende kunstvormen: klassieke muziek, beeldende kunst en theater. Een deep dive waarin je opnieuw ontdekt hoe nauw kunstenaars en ondernemers met elkaar verbonden zijn.

Art Discovery Tour

Info

Radicaal vernieuwende ideeën, creativiteit, verbeeldingskracht;  allemaal kenmerken van succesvolle ondernemers. Maar eigenlijk zijn het termen geleend van de kunstwereld. Beide hebben meer met elkaar gemeen dan je zou denken.

Met ETION's Art Discovery Tour ga je op een 5-delige culturele ontdekkingsreis langs verschillende kunstvormen: klassieke muziek, beeldende kunst en theater.

Kunstenaar is zowat het meest vage beroep geworden dat je kan verzinnen. Het kan nog net als hobby, maar is eerder iets voor dromers. En toch… De drang om te creëren, iets nieuws te proberen, 'out of the box'-denken, … Dat waar de artiest applaus mee oogst, heb je nodig om als ondernemer te slagen.

Een vijfdelige reeks waarin we de kunst- en ondernemerswereld weer iets dichter bij elkaar brengen. We nemen je ver achter de schermen mee, tot vlakbij waar artistieke creaties ontstaan. Een unieke mogelijkheid om in dialoog te gaan met de artiest achter de kunst. Ideaal voor wie altijd al nieuwsgierig is geweest en voor liefhebbers die hun passie willen verdiepen.

Het volledige programma van de reeks vind je in de brochure onderaan deze pagina.

Waar
meerdere locaties
Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 1.250 per persoon (excl. btw) voor een kennismaking en 4 avondvullende programma’s met catering, in een groep gelijkgestemde cultuurliefhebbers van maximum 20 deelnemers.
Kosteloos annuleren
10 werkdagen
Meer info
Contact
Tamara Roels

Tamara Roels

0495 69 97 43
Partner(s)