Welkom aan Yannick en Miek

Auteur: 
Serge Huyghe

Eind januari verwelkomden we bij ETION twee nieuwe collega’s: Yannick Hindryckx en Miek Sweertvaegher die allebei de functie van regio-coördinator Oost- en West-Vlaanderen opnemen.

Met deze aanwervingen voorzien we enerzijds in de vervanging van Robin Raes, die half december ETION verliet om de functie van marketing medewerker op te nemen bij Vandelanotte in Kortrijk. We wensen haar via deze weg te danken voor de fijne samenwerking en wensen haar alle succes toe in haar nieuwe job. De tweede aanwerving kadert in de systematische uitbouw en versterking van onze regionale teams.

Yannick (30 jaar) was de afgelopen jaren actief als technical writer & vertaler bij TOMRA Sorting Solutions in Leuven en als communicatiemedewerker bij FEBEV (Federatie Belgisch Vlees) in Brussel, de beroepsvereniging van de voedingssector. Yannick woont te Assebroek (Brugge) samen met zijn echtgenote Melissa en dochter Anna.

Miek (46 jaar) is ook een West-Vlaamse en woont in Kortrijk met haar twee dochters Hannah en Emma. Ze deed sinds 1995 flink wat ervaring op als projectmanager (SDL International Leuven), sales en HR backoffice (Runa Kortrijk), sales coördinator (Trustteam Kortrijk) en recent als coach-trainer van startende ondernemers bij het West-Vlaamse Starterslabo. In deze functie begeleidde zij zelfstandigen met de opstart en uitbouw van hun zaak.

We wensen hen van harte welkom bij ETION.

Tags: