“Iedereen is CEO van zijn eigen verantwoordelijkheden”

Op 10 december werd de ETION Leadership Award uitgereikt aan Saskia Van Uffelen, CEO van Ericsson Belux. Wil je meer lezen over Saskia Van Uffelen en onze Leadership Award? Dat kan in onze ETION/Standaard krantenbijlage van 12 december.

Naast een interview met Saskia Van Uffelen verneem je ook hoe de Amerikaanse professor Martin Lanik, auteur van de beststeller ‘The Leader Habit’, onze leiderschapsgewoontes wil ontwikkelen.

Maar ook trompetten en violen hebben iets te maken met leiderschap! We vertellen er alles over in het artikel ‘Op zoek naar een nieuwe harmonie in leiderschap’.

Bart De Smet, CEO van AGEAS en gewezen voorzitter van Lead-In, lauwerde reeds heel wat verdienstelijke ondernemers met de leadership award. Een interview met hem lees je op pagina 6.

HR-dienstverlener Acerta leidt dan weer leiders op. Dat is geen luxe, maar een noodzaak. Jan Mouton (managing consultant bij Acerta) en Peter Tuybens (directeur Acerta Consult) vertellen er meer over.

En uiteraard starten we met onze eigen ETION-voorzitter Dirk Vandeputte: “Vlaanderen zit vol talent. We kunnen zoveel kennis delen.”

Thema: