ETION-lid in de kijker: Jacky Dreesen

In de rubriek ETION’s Finest zetten we een keer per maand een ETION-lid in de kijker. Deze maand is het de beurt aan Jacky Dreesen, gedelegeerd bestuurder EPA nv en lid van ETION Kempen.

- Naam: Jacky Dreesen
- Leeftijd: 55 jaar
- Bedrijf: EPA nv
- Functie: gedelegeerd bestuurder
- Activiteit bedrijf: hoog- en laagspanningsinstallaties
- Hobby’s: motorrijden, wandelen

Wie of wat heeft je het voorbije jaar geïnspireerd?

De vele ondernemers, managers, medewerkers, buren en vrienden uit alle sectoren, kortom ‘mensen’ met telkens hun verhaal en kijk op wat er rondom ons gebeurt, inspireren mij. Zolang ze maar echt zijn, zichzelf zijn!

Van welke recente gebeurtenis, evolutie of trend lig je wakker?

Meer nog dan de coronacrisis zelf, maak ik me zorgen om de gevolgen ervan. Op financieel, maar ook op menselijk vlak. Verder vind ik dat de efficiëntie en kwaliteit van digitale communicatie schromelijk wordt overroepen. We missen momenteel alle (warme) menselijke contacten, de body language, een dimensie die digitaal niet in te vullen is.

Wat spreekt je aan in ETION?

Ik leer graag steeds nieuwe mensen kennen. ETION schept met o.a. haar Driver’s Seat, de ETION-Soudal Panoramagesprekken enz., de fora om in beperkte groep mekaar te leren kennen, uit te dagen en te triggeren en tevens geïnspireerd te geraken door een boeiende spreker.