ETION @ E-Commerce Xpo 2.0

Auteur: 
Serge Huyghe

Tijdens E-Commerce Xpo in Kortrijk toont de digitale wereld met meer dan 100 exposanten zich van zijn meest veelzijdige kant. Ook ETION is er aanwezig met enkele seminars.

Met praktische oplossingen, sterke voorbeelden en tientallen seminars, keynotes en panelgesprekken ontdek je de nieuwste mogelijkheden en meest innoverende technologie. E-Commerce Xpo is er voor al wie binnen de onderneming op managementniveau verantwoordelijk is voor e-commerce, zowel strategisch als operationeel.

Ook ETION is er aanwezig met enkele seminars! Zo kan je op dinsdagochtend 15 oktober in The Greenhouse samen ontbijten met onze hoofdeconoom Geert Janssens. Hij stelt er zijn boek 'Waardevol werkloos' voor. Later die dag (11.30 uur, Room.02) geeft Geert nog een seminar rond ‘Waarom is digitale transformatie veel meer dan e-commerce?’ En een dag vroeger, op 14 oktober om 11.30 uur (Room.02), spreekt ETION-businessfilosoof Jochanan Eynikel over ‘Hoe mensgericht ondernemen in tijden van bits en bots’. Deelnemers krijgen gratis toegang tot de beurs!

Verder biedt E-Commerce Xpo:

  • 2 seminar rooms met topsprekers over alle aspecten van e-commerce (B2B en B2C), tal van boeiende cases van B2B- en B2C-bedrijven, en debatten omtrent alle aspecten van e-business en e-commerce: duurzaamheid, internationalisering…
  • Meet the Experts: nieuw dit jaar zijn de rondetafelgesprekken waarbij je experts ontmoet die gedurende 1 uur jouw vragen beantwoorden.
  • Boekpresentaties: analisten, professoren, opiniemakers en economen delen hun meest recente inzichten over economie, ondernemen en e-commerce anno 2019.

Praktisch

  • Datum: maandag 14 en dinsdag 15 oktober 2019 van 11.00 tot 18.00 uur
  • Locatie: Hal 2 – Kortrijk Xpo , Doorniksesteenweg 216, Kortrijk, ingang Xpo Zuid (Kinepolis)
  • Tickets en info: www.e-commercexpo.be