Economische Outlook: Wat brengt 2021?

Naar goede gewoonte fileert onze ETION Outlook de economische realiteit. We kijken vooruit naar 2021. Het jaar nadat de wereld de reset-knop hard induwde... Welke sectoren tonen veerkracht? In welke hoek vallen de klappen? Hoe snel zal de economie weer herstellen? Is het dieptepunt eigenlijk al wel bereikt? Welke lessen hebben we geleerd en welke opportuniteiten zijn er?

We onderzoeken welk vaccin jouw bedrijf beschermt tegen nieuwe, nog onbekende catastrofes. En grijpen de kansen om het helemaal over een andere boeg te gooien! Een herstart richting duurzame economie of waar telewerk de mobiliteitsknoop definitief ontwart. De economische vooruitzichten zijn nu nog grimmig. Gloort er in het nieuwe jaar hoop aan de horizon?

Indra Dewitte, hoofdredacteur van ‘Het Belang van Limburg’ modereert een geanimeerd tafelgesprek tussen drie experten en twee ondernemers.

Verwacht je aan keiharde economische analyses, vooruitzichten voor de arbeidsmarkt, geopolitieke trends en een internationaal ondernemersperspectief. Warm verpakt in een verrassende, nieuwe format!

Experten
Geert Janssens
, hoofdeconoom ETION
Chris Wuytens
, managing director Acerta Consult
Hans Diels
, expert geopolitiek bij ETION en politiek analist bij Geo Trends

3 data, 3 locaties

ETION Outlook 2021 vindt plaats op drie verschillende data op drie verschillende locaties.