Zonnestralen schijnen door het wateroppervlak

Workshop Werken met waarden

Hoe haal jij als leider de waarden in je team naar boven en hoe laat je die waarden leven in de organisatie? In dit unieke ETION-programma (2 dagtrainingen) leer je hoe je, als bedrijfsleider of organisatieverantwoordelijke, op een fundamentele maar ook concrete manier aan de slag kan met waarden op de werkvloer.

Workshop Werken met waarden

Info

Bedrijfscultuur en waarden situeren zich in de onderstroom van organisaties. Zoals in gedrag, keuzes en omgangsvormen van medewerkers én leidinggevenden. Op zichzelf niet altijd tastbaar, maar wel bepalend voor wat er aan de oppervlakte gebeurt. Wie hier verandering in wil zien, moet dus beginnen bij wat onder de waterlijn speelt.

Dit programma bestaat uit twee dagtrainingen, op woensdag 12 en woensdag 19 oktober 2022. Op dag 1 ligt de focus op het verkrijgen van helderheid en betrokkenheid in het werken met waarden. Dag 2 focust op het vertalen van de waarden naar actie en gedrag doorheen de organisatie.

We hanteren een groepsdynamische aanpak waarin we zoveel mogelijk met de praktijkervaringen van de deelnemers werken. Een verhelderend begrippenkader en flexibele werkvormen doen de rest.

Meer gedetailleerde informatie lees je op de fiche hieronder.
 

woensdag 12 oktober 09:00 - 17:00 uur Focus op het verkrijgen van helderheid en betrokkenheid in het werken met waarden
woensdag 19 oktober 09:00 - 17:00 uur Focus op het vertalen van de waarden naar actie en gedrag doorheen de organisatie
Waar
Ruilok, Lochristi

Ruilare 29, 9080 Lochristi

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 1.250 (excl. btw) voor de 2 dagsessies
Kosteloos annuleren
tot 21/09/2022. Daarna is de deelnameprijs verschuldigd
Meer info
Contact

Ilse Lanzillotta

03 829 25 25
Spreker(s)

Jochanan Eynikel

businessfilosoof - expert mensgericht ondernemen
ETION

Jochanan Eynikel (1981) is master in de wijsbegeerte en audiovisuele journalistiek. Zijn bijdragen richten zich op het raakvlak tussen ethiek, filosofie en economie. Hij is auteur van Check-In en Robot aan het stuur.