zicht op de Sinaï-woestijn

Woestijnreis: de stilte tegemoet

Ga mee op 8-daagse inleefreis bij de bedoeïenen in de Sinaï-woestijn (Egypte). Een authentieke en verdiepende woestijnreis met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei.

Woestijnreis: de stilte tegemoet

Info

Woestijnen zijn sinds mensenheugenis plekken van spiritueel ontwaken. Zieners, visionaire leiders, pelgrims en profeten gingen vroeg of laat door een zee van zand om hun moment van verlichting te bereiken.

Tijdens deze inleefreis trek je acht dagen lang de leegte van de Sinaï-woestijn in. Een magische plek, met achter elke hoek een nieuw landschap: oases, woeste bergen, canyons, glooiende zandvlaktes, duinen en eindeloze maanlandschappen.

In dit onherbergzame gebied nemen de bedoeïenen je voor de duur van je verblijf op in de warmte van hun gemeenschap. Acht dagen lang ben je bij hen te gast. Je slaapt in een eenvoudige tent, of onder de eindeloze sterrenhemel. Je leert van hun gebruiken en gewoonten, deelt maaltijden, lief en leed.

De woestijn als grenzeloze spiegel

In landschappen die overlopen van leegte, te midden van de maagdelijke natuur, krijg je een grenzeloze spiegel voorgehouden. Stop met luisteren naar je hoofd en je hoort je hart de waarheid fluisteren.

Omgeven door het grote niets word je weer één met jezelf en de natuur. Een reis waarin stilte en inkeer, soberheid en eenvoud centraal staan.

Een reis vol zelfontdekking en inspiratie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei. Lichaamsoefeningen, stiltewandelingen, groepsmeditatie en visualisaties. Oefeningen om ingesleten gedragspatronen of belemmerende gedachten, onzekerheid en twijfel plaats te laten maken voor je authentieke zelf.

Niets moet, maar wat nodig is, dient zich als vanzelf aan…

Meer informatie over de reis vind je hier.

Waar
Sinaï woestijn
Wanneer
-
Praktisch
Status
Volzet
Prijs
€ 4.960 (excl. btw), inclusief begeleiding, accommodatie, eten en vluchten. De laatste nacht logeer je in een hotel in Dahab (Egypte, Golf van Akaba).
Contact

Annelies Maex

0476 60 13 04