kompas in de hand

Leertraject Waarde(n)vol leiderschap

Ga samen met andere leidinggevenden op zoek naar jouw waarden. En ontdek het potentieel van jouw authentieke leiderschap voor jezelf, je team en je onderneming.

Leertraject Waarde(n)vol leiderschap

Info

Waarden maken wie we zijn, waar je voor staat in het leven. Waarden zijn allesbepalend. En tegelijk ongrijpbaar, bijna niet te vatten… In het nieuwe ETION-leertraject Waarde(n)vol leiderschap ga je op zoek naar de waarden die jou drijven. Jouw eigen verhaal en de betekenis erachter.

Succesvolle organisaties onderscheiden zich vaak door wat onder de waterlijn speelt. De onbestemde onderstroom die een bedrijfscultuur vormgeeft. Die herken je meteen. Een cultuur die wordt beleefd en geleefd door élke medewerker. Gedrag, keuzes, omgangsvormen, resultaten van medewerkers én leidinggevenden,… De bron van dit alles zit in waarden.
 

Leidinggeven vanuit waarden

Ga samen met andere leidinggevenden op zoek naar jouw waarden. En ontdek het potentieel van jouw authentieke leiderschap voor jezelf, je team en je onderneming.

Waarde(n)vol leiderschap is een intensief 7-daags leertraject (3*2-daagse modules + terugkomdag). Een diepgaand transformerend proces waarin jij je persoonlijke verhaal helder krijgt. Eén waarin je kracht en plezier ontwikkelt in leidinggeven vanuit waarden.

We onderzoeken wie jij bent en stellen scherp wat jouw waarden zijn. De verbinding die jij maakt met de wereld rondom en hoe je die kan verdiepen. En maken de brug naar jouw team en organisatie. Hoe laat je waarden leven in je team? Zelfs voorbij de woorden. Zodat ze een bondgenoot worden voor succesvol samenwerken.

Ontdek hoe je de meerwaarde die jij wil realiseren, kan vertalen in een inspirerend doel voor anderen. Leer hoe je hen stuurt en ondersteunt onderweg daarnaartoe. Vergroot zo jouw vermogen om impact te organiseren, samen met anderen.

Het volledige programma van dit leertraject lees je in de pdf onderaan deze pagina.


Doelgroep

Dit traject is voor bedrijfsleiders, directieleden en teammanagers die op zoek zijn naar meer impact in het leiden vanuit waarden door krachtig en stabiel leiderschap in zichzelf te ontwikkelen.

De groep is beperkt tot maximum 12 deelnemers.
 

24 & 25 maart 2022 module 1 : jij en je leiderschap
28 & 29 april 2022 module 2 : jij in een groep
2 & 3 juni 2022 module 3: werken met waarden
9 september 2022 integratiemoment
Waar
De Heerlijckyt van Elsmeren, Geetbets

Weg op Halen 2
3450 Geetbets

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
3.590 euro per deelnemer (excl. btw), inclusief begeleiding, accommodatie, catering en drie overnachtingen op basis van een eenpersoonskamer
Kosteloos annuleren
10 werkdagen
Meer info
Contact

Britt De Weirt

03 829 25 25
Partner(s)
Spreker(s)

Jochanan Eynikel

businessfilosoof - expert mensgericht ondernemen
ETION

Jochanan Eynikel (1981) is master in de wijsbegeerte en audiovisuele journalistiek. Zijn bijdragen richten zich op het raakvlak tussen ethiek, filosofie en economie. Hij is auteur van Check-In en Robot aan het stuur.

Roel Thyssen

coach
Taking Wing