Afrikaanse jongen is blij met water

Afrika, puur en onversneden

Een 16-daagse belevingstrip doorheen Zambia, Zimbabwe en Botswana. Uitbundig genieten van natuur en cultuur, met oog voor de lokale economie en ontwikkeling.

Afrika, puur en onversneden

Info

Ga samen met ETION naar het warme hart van het Zwarte Continent. Voor de meest majestueuze Afrika-ervaring van je leven!

Safari betekent letterlijk 'Lange Reis' in het Swahili. Exact dat staat op het programma van deze belevingstrip. All-inclusive, samen met je partner, uitbundig genieten van natuur en cultuur in Zambia, Zimbabwe en Botswana. Met oog voor de lokale economie en ontwikkeling.

Tijdens een exclusief en uniek reisprogramma ontdek je in deze drie landen hoe vrouwen er versneld emanciperen en dynamische ondernemers hun kansen grijpen. Je treft er ontwikkelingssamenwerking aan die écht werkt en natuurbehoud dat getuigt van zorg en liefde voor de planeet.

Een rondreis, off the beaten track. Ver weg van de massa tonen lokale wildgidsen je de mooiste verborgen plekken van de biologisch meest diverse wildparken op aarde. De Big Five en de Victoria Watervallen, één van de meest wonderbaarlijke natuurspektakels ter wereld, kan je na deze trip van je bucketlist schrappen.

De projecten die je onderweg bezoekt en de plaatsen waar je logeert, hebben een positieve impact op de lokale gemeenschap of natuur. In een van de meest gastvrije regio’s van Afrika, tegen een achtergrond van spectaculaire, ongerepte natuur.

Een onvergetelijke reis om Afrika puur en onversneden te verkennen.

Klik hier om het programma van deze rondreis te bekijken.

Waar
diverse locaties in Zambia, Zimbabwe en Botswana
Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 9.499 (excl. btw) per persoon, all-inclusive
Kosteloos annuleren
tot 01/07/2022. Voor gedetailleerde voorwaarden zie brochure.
Contact
Laure Depaepe

Laure Depaepe

0474 84 18 37