Activiteiten

Symfonische droom van een rationele dirigent
Datum: maandag, 27-01-2020
Regio: Antwerpen-Mechelen
Op 27 januari ontvangen we je in het pas gerenoveerde Van Der Valk Hotel (voormalig zwembad) in Mechelen voor een begeesterend verhaal. Bart Van der Roost, tot voor kort CEO van Opera Ballet Vlaanderen, gaat tijdens dit Winterevent in gesprek met VRT-nieuwsanker Hanne 'Danst' Decoutere. Ontdek in een warme, winterse getuigenis hoe in het spanningsveld van een rationele manager in een hyperartistiek milieu, prachtige symfonieën worden gecreëerd.
Symfonische droom van een rationele dirigent
Datum: dinsdag, 28-01-2020
Regio: Brabant-Brussel
De stoeterij en brouwerij Palm in Steenhuffel is op 28 januari het unieke decor voor een begeesterend verhaal. Bart Van der Roost, voormalig CEO van Opera Ballet Vlaanderen, gaat er tijdens ons Winterevent in gesprek met VRT-nieuwsanker Hanne 'Dans' Decoutere.
Symfonische droom van een rationele dirigent
Datum: woensdag, 29-01-2020
Regio: West-Vlaanderen
Muziek, zang en een onverschrokken ondernemersverhaal... Dat zijn de ingrediënten van het ETION Winterevent op 29/01/2020. We ontvangen je in Het Sacrament voor een warm winters gesprek tussen VRT-nieuwsanker Hanne “Danst” Decoutere en Bart Van der Roost, tot voor kort CEO van Opera Ballet Vlaanderen.
Symfonische droom van een rationele dirigent
Datum: donderdag, 30-01-2020
Regio: Oost-Vlaanderen
Muziek, zang en een onverschrokken ondernemersverhaal... Dat zijn de ingrediënten van het ETION Winterevent op 30/01/2020. We ontvangen je in AuditoRium4 voor een warm winters gesprek tussen VRT-nieuwsanker Hanne “Danst” Decoutere en Bart Van der Roost, tot voor kort CEO van Opera Ballet Vlaanderen.
Datum: vrijdag, 14-02-2020
Regio: Kempen
Kom ook nu weer meegenieten van een mooie traditie. ETION organiseert voor de 27ste keer de Nocturne van de Kempen! Een netwerkevent waar ruim 500 ondernemers en beslissingsnemers present geven. De Nocturne staat garant voor een mooi kader, lekker eten en fijn gezelschap. Deze keer is Jan Peumans onze centrale gast.