Activiteiten

De zoektocht naar medewerkers: oplossingen die werken
Datum: dinsdag, 01-10-2019
Regio: West-Vlaanderen
We trappen het nieuwe werkjaar af op de bovenste verdieping van het gloednieuwe Skyline Park. Met een wejdse blik op de omgeving buigen we ons over het thema 'krapte op de arbeidsmarkt'. Frederik Vandenberghe (Skyline Communications) en Veerle Verfaille (Entrio) vertellen ons uit hun eigen ervaringen wat wel werkt.
Wie volgt Group Joos op?
Datum: woensdag, 16-10-2019
Regio: Kempen
Mooie tradities zijn er om in ere te houden. En dus reiken we ook dit jaar weer De Kempenaar uit. De prijs voor een Kempense onderneming die zich in 2019 op de kaart zette met focus op duurzame groei en aandacht voor medewerkers en omgeving. Dat doen we op 16 oktober op een nieuwe, spectaculaire locatie: de Galaxy Studio’s in Mol.
Datum: maandag, 16-12-2019
Regio: Antwerpen-Mechelen, Brabant-Brussel, Kempen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen
Met de Leadership Award geven we een speciale erkenning aan een authentiek leider (m/v), in balans tussen daadkracht en draagkracht. We laten ons bij de uitreiking niet alleen inspireren door het verhaal van de ETION leider 2019. Keynotesprekers Annelies Boecxstaens (ETION) en Bart De Smet (CEO Ageas) zullen op hun eigen, unieke manier hun visie op het thema leiderschap belichten.