Activiteiten

Datum: donderdag, 19-09-2019
Regio: Antwerpen-Mechelen, Kempen
Net vóór we een nieuwe Kempenaar kiezen, gaan we nog eens op bezoek bij de huidige titelhouder: Group Joos. Op donderdag 26/09 ontvangt Alex Joos je met een ontbijt en kom je te weten waarom die 'Kempenaar'-kroon meer dan terecht is.
Bij de motor van de chocolade-industrie
Datum: vrijdag, 04-10-2019
Regio: Oost-Vlaanderen
We houden allemaal van chocolade. Maar als we over 30 jaar nog van chocolade willen genieten, dan moet duurzame chocolade de norm worden. Hoe Barry Callebaut met deze uitdaging omgaat, kom je te weten op 4 oktober.
Tewerkstelling in de gevangenis
Datum: vrijdag, 18-10-2019
Regio: Brabant-Brussel
Een degelijk en efficiënt re-integratiebeleid is een maatschappelijke plicht. Werk binnen en buiten de muren speelt daarin een cruciale rol. Op 18 oktober laten we je kennismaken met de werkgelegenheid in de gevangenis van Leuven.
Datum: woensdag, 23-10-2019
Regio: Oost-Vlaanderen
Als jonge twintiger kwam Didier Engels plots aan het hoofd van het familiebedrijf. Een optie die niet meteen bovenaan zijn lijstje stond op een ogenblik dat het bedrijf in moeilijk vaarwater verkeerde. Hoe heeft hij zich erdoorheen geslagen? Welke motivatie en waarden gaven hem richting en energie?
Eventmateriaal duurzaam geproduceerd
Datum: donderdag, 28-11-2019
Regio: Kempen
Voor onze volgende meet-up met de ETION-jongeren kijken we binnen bij een Kempische kmo die in haar jonge bestaan een explosieve groei heeft gekend. Zaakvoerder Jonas Douwen ontvangt je met open armen op de Bar@Orakel op donderdag 28 november.