Activiteiten

Datum: dinsdag, 21-05-2019
Tijdens deze lunch exclusief voor de ETION Vrouwen maken we kennis met het nieuwste bestuurslid van de Belgische Voetbalbond KBVB, Mieke De Clercq.
Passie van ondernemers
Datum: woensdag, 05-06-2019
Als ondernemende professional treedt jij de toekomst ongetwijfeld graag creatief tegemoet. En ga je voluit voor ieder project waaraan je begint. Net als de ondernemers in onze gloednieuwe reeks Project Passie. Daarin ontmoeten we bekende bedrijfsleiders die zich naast hun onderneming met hetzelfde vuur engageren voor een project, sport of hobby. Michel Pradolini bijt de spits af op 5 juni.
Datum: donderdag, 06-06-2019
Tijdens deze light lunch gaan we in gesprek met een aantal ondernemers over veerkracht. Ze getuigen over een moeilijke periode tijdens hun loopbaan en hoe ze die te boven zijn gekomen.
Open je ogen voor disruptie ze sluit!
Datum: dinsdag, 11-06-2019
Hoe moet je als bedrijf omgaan met morgen en overmorgen? Rik Vera is een vertrouwd adviseur op het gebied van extreme klantgerichtheid, disruptie, veranderende bedrijfsmodellen. Peter Van Hoecke licht toe hoe Rik en nexxworks hem hebben aangezet om zijn toekomstig denkpatroon te wijzigen en welke impact dit heeft op zijn organisatie. Een lezing en een getuigenis die elkaar versterken; een 'must hear & see' voor iedere mee-evoluerende ondernemer en manager.
Good vibes, inspiring people & more
Datum: donderdag, 13-06-2019
Net voor de zomer écht van start gaat, brengen we het warmste netwerk van de Kempen samen voor een sfeervolle summerbar. We ontmoeten je te midden van het groen in de Lentehei op donderdag 13 juni. Stefanie Veraghtert, founder & director van de Big C, is onze centrale gast en neemt je mee in haar bewogen ondernemersverhaal.
Pleidooi voor een economie op mensenmaat
Datum: vrijdag, 14-06-2019
Tien jaar na zijn bestseller 'Econoshock' heeft Geert Noels een nieuwe, gedurfde analyse van de wereldeconomie klaar. Hij stelt zijn nieuwe boek 'Gigantisme' aan je voor tijdens een Book & Breakfast op vrijdag 14 juni. Een warm pleidooi voor een economie op mensenmaat.
Spirituele inspiratiebron voor het professioneel leven
Datum: maandag, 09-09-2019
Wat kunnen we leren van oeroude sjamanistische praktijken? Kunnen we dit spiritueel perspectief vandaag nog gebruiken om zingeving en verbinding te brengen binnen de bedrijven? Riet Lenaerts en Franky De Cooman leiden ons in in de wereld van het sjamanisme.
The meaning of WHY
Datum: maandag, 16-09-2019
Waarom werken of ondernemen mensen? Waarom kiezen consumenten voor een bepaald product? Waarom bestaan we als organisatie? Met als titel 'The meaning of WHY' staat het ETION Forum 2019 in het teken van de betekeniseconomie. Een economie die draait om de behoefte van de mens aan zingeving en betekenis.