Workshop Zelfinzicht voor Leiders

Op weg naar inspirerend leiderschap
Datum: 
donderdag, 12-09-2019


Zelfkennis is het begin van alle wijsheid’. Socrates’ beroemde uitspraak is ook vandaag nog brandend actueel, in het bijzonder voor leiders.

Goed leiderschap is een kwestie van de juiste balans te vinden tussen draagkracht en daadkracht. Het zoeken naar deze balans is universeel en tijdloos, en begint bij een goede kennis van onszelf. Wie blijft hangen in draagkracht of verbinding maken, zal het team niet in beweging krijgen. Wie daarentegen enkel daadkracht toont, zal aversie opwekken. Daadkracht wordt enkel aanvaard als er respect is voor de leider. Verbinding maken doet hij/zij vanuit authenticiteit. 

Deze tweedaagse inspiratieworkshop neemt je mee in een traject naar openheid en kwetsbaarheid, naar het zelfinzicht dat nodig is om verbinding te creëren met je medewerkers en collega’s.

Onder begeleiding van equicoach Saskia Vloeberghs en ETION-expert Annelies Boecxstaens ervaar je bijzondere reflectiemomenten met een paard als unieke spiegel voor jouw leiderschap. Je deelt de opgedane inzichten met de andere deelnemers (max. 8 personen) en werkt tijdens individuele sessies aan persoonlijke ontwikkelingspunten.

Dit alles in de unieke setting van paardencentrum de Poedertoren, midden in de natuur van de bossen van de Merode en weg van alle drukte. Een ervaring die je nooit zal vergeten!

Er wordt niet op de paarden gereden. Alle oefeningen gebeuren naast het paard en onder begeleiding van een erkende coach.

Programma: 
De workshop vindt plaats op do 12/09 en vrij 13/09, telkens van 9 tot 18 uur. Er wordt op beide dagen een lunch voorzien. Eventuele overnachtingen zijn niet inbegrepen, maar bij voldoende interesse organiseert ETION dit met plezier.
Prijs:
1.285 euro pp (excl. btw), incl. documentatie, hand-outs, catering
Voor leden en niet-leden
Locatie:
Paardenboerderij de Poedertoren

Poedertoren 5
2230 Herselt

Spreker(s):
Partner(s):

Vragen?