Workshop Mentale weerbaarheid

Persoonlijk energiemanagement in spannende tijden
Datum: 
donderdag, 29-04-2021
Zet in kalender


We zitten nu al min of meer een jaar lang collectief in lockdown. Collectief, maar steeds minder samen… Sociale weefsels ontrafelden en eenieder kwam op een eigen eiland terecht. De prijs die we betalen voor die survivalmodus uit zich in vermoeidheid, machteloosheid, fysieke spanning, emotionele instabiliteit, negatieve gedachten en eenzaamheid.

Ondernemers en leidinggevenden vormen hierop helaas geen uitzondering. Integendeel wellicht! Enerzijds omdat je je verantwoordelijk voelt voor je team, maar ook omdat je mensen voor richting en veiligheid naar jou kijken.

Om tijden van zware spanning en druk door te komen, heb je specifieke vaardigheden nodig: emotionele veerkracht, mentale weerbaarheid, energiemanagement en veel moed.

En die mentale weerbaarheid komt vanuit jezelf! Voor echte verandering moet je op een veilige manier connectie maken met je eigen oerkracht. Een zoektocht naar jouw persoonlijke bronkracht!

VUCA*-Survival Kit

In een interactieve microgroep van maximaal 8 deelnemers maak je kennis met specifieke tools uit de VUCA-Survival Kit. In 4 online sessies van 2,5 uur leer je telkens herkennen, erkennen, kiezen en bewust in actie komen.

Elke sessie is opgebouwd rond een specifiek thema:

  • De 3 helden in jou. Hoe zet je ze in? Hoe herken je ze? En hoe train je jezelf daarin?
  • Van drama naar empowerment. Intunen op je innerlijke processen voor een vers perspectief op de wereld.
  • De verschillende levels van communiceren. Krijg voeling met concepten van een open geest, open hart en open wilskracht. Gebaseerd op Theory U van Otto Sharmer.
  • Emotioneel detoxen. Wat geeft je energie en wat kost je energie? Hoe ruim je op wat je niet meer nodig hebt?

(*) VUCA staat voor Volatiel, Onzeker (Uncertain), Complex en Ambigu. Een acroniem dat de spanningsvolle tijden waarin we leven, perfect samenvat.

Programma: 
Donderdag 29/04 van 15.00 tot 17.30 uur
Donderdag 06/05 van 15.00 tot 17.30 uur
Donderdag 20/05 van 15.00 tot 17.30 uur
Donderdag 03/06 van 15.00 tot 17.30 uur
Groep deelnemers beperkt tot 8 personen
Prijs:
750 euro excl. btw voor de 4 online sessies
Enkel voor leden
Locatie:
digitaal
Spreker(s):
Partner(s):

Vragen?