Workshop Intuïtief leiderschap

Ondernemen vanuit het hoofd, vanuit de buik, vanuit het hart?
Datum: 
vrijdag, 02-07-2021


Dagelijks zijn we als ondernemer erop gefocust om bewuste keuzes te maken, een weldoordachte strategie uit te stippelen, op een gerichte manier het team aan te sturen. En toch botsen we soms op barrières waar we geen vat op lijken te krijgen. Bij medewerkers, bij onszelf, bij klanten. Onbewuste remmingen, innerlijke weerstand, onuitgesproken emoties: ze verhinderen groei, een vlotte samenwerking, veroorzaken twijfel en frustratie.

In de workshop ‘Intuïtief leiderschap’ gaan we met deze onbewuste en onuitgesproken emoties aan de slag. In een combinatie van theoretische inzichten uit de neurowetenschap en praktijkoefeningen helpt de workshop je om inzicht te verwerven: ‘Wat is intuïtie? Hoe speelt intuïtie een rol? Hoe zet ik mijn intuïtie in?’ Je leert automatische reactiepatronen herkennen en begrijpen, ervaart hoe je eruit kan stappen en meer bewust kan reageren op de uitdagingen van het ondernemerschap. Zo ben je in staat om beter te connecteren met medewerkers, om betere beslissingen te nemen en meer impact te creëren.

Via een ervaringsgericht leerproces bouwen we een beter bewustzijn op van de 'body-mind'-connectie. Vertrekkend vanuit de praktijk, en met interactie en feedback vanuit de groep.

Begeleiding: Jan Mouton studeerde oorspronkelijk af als master in de filosofie. Na een aantal jaar in de HR-sector is hij ondertussen al 20 jaar coach, trainer in leiderschap en verandering, en facilitator in verschillende soorten groepsprocessen. Hij werkt voor heel wat organisaties en bedrijven, nationaal en internationaal. De voorbije jaren werkte hij ook als lichaamsgericht therapeut.

Doelgroep: een persoonlijk groeitraject voor bedrijfsleiders die willen werken aan de 'body-mind'-connectie

De workshop bestaat uit 2 delen: een volledige dag op 2 juli en een opvolgsessie (datum onderling te bepalen)

(De veiligheidsinstructies ivm Corona worden steeds nauwgezet opgevolgd. Mogen we niet samenkomen, dan brengen we jou daar zo snel mogelijk van op de hoogte)

Programma: 
08.30 uur: onthaal
17.30 uur: einde
Prijs:
€ 950 (voor de twee sessies, alles incl.)
Op uitnodiging
Locatie:
De Deugdzonde
Priesterstraat 2
8554 Zwevegem
Spreker(s):
Partner(s):

Vragen?