Unbossing organizations!

Mensgerichte organisaties als duurzame motor van een betere wereld?
Datum: 
woensdag, 22-09-2021


Amper 15% van de werknemers voelt zich actief betrokken bij z’n organisatie! De oorzaak? Al te vaak te veel top-down. Zware en inflexibele bedrijfscontexten motiveren moderne medewerkers niet meer. De oplossing? Unbossing!

Klassieke bazen nemen besluiten en vaardigen orders uit. Unbossers daarentegen inspireren mensen om mee te denken, zelf te beslissen en samen een gemeenschappelijk doel na te streven. Mensgerichte organisaties die deze weg bewandelen scoren hoger op werknemerstevredenheid en rapporteren betere resultaten.

Nick Van Langendonck en Thomas Hubbuch van Hifluence geloven dat 'unboss-te' organisaties een duurzame bijdrage kunnen leveren aan een betere wereld. Ze verklaren de dood aan de bureaucratie en het organigram. Om het menselijk potentieel in elke organisatie te maximaliseren door mensen te laten experimenteren, leren en zinvol bij te dragen aan het geheel.

In twee praktijkgetuigenissen ontdek je hoe unbossing er in de praktijk kan uitzien. Voor scale-up Marbles is het bijna een tweede natuur, bij Bank J.Van Breda & C° een nieuwe wind die de gevestigde waarde van onderuit opnieuw uitvindt.

Benieuwd wat unbossing voor jou kan betekenen? Inspiratie start hier! Schrijf vandaag nog in.

Programma: 
16.00 uur: Onthaal
16.15 uur: Introductie van de unbossing-filosofie
Nick Van Langendonck (founder Hifluence) & Thomas Hubbuch (partner Hifluence/ex-ceo Tiense Suiker) (Engelstalig)
17.15 uur: Praktijkgetuigenissen
Tom Herrijgers (ceo Marbles) & Vic Pourbaix (lid van het directiecomité Bank J.Van Breda & C°)
18.00 uur: Netwerkreceptie
Prijs:
€ 85 (excl. btw)
Enkel voor leden
Locatie:
Salons van Edel

Terbekehofdreef 13
2610 Wilrijk (Antwerpen)

Partner(s):

Vragen?