Outlook 2021 Oost- en West-Vlaanderen

Wat brengt 2021?
Datum: 
maandag, 23-11-2020
Zet in kalender


Ook in coronatijden blikken we in onze ETION Outlook vooruit. Hoe zal 2021 zich aandienen? Het jaar nadat de wereld hard de reset-knop indrukte...

Hoe snel zal de economie weer herstellen? Hoe veranderen de machtsverhoudingen op het wereldtoneel? Mogen we spreken van een nieuw normaal op onze arbeidsmarkt? Welke bredere lessen kunnen we nu al trekken?

Indra Dewitte, hoofdredacteur van ‘Het Belang van Limburg’, modereert een interactief tafelgesprek tussen drie experts, Chris Wuytens (Acerta), Geert Janssens en Hans Diels (ETION), en twee ondernemers, Peter Wouters (VDL Bus Roeselare) en Marleen Vaesen (Van de Velde).

Samen gaan ze op zoek naar het vaccin dat jouw bedrijf beschermt tegen nieuwe, nog onbekende catastrofes. En de kansen om het na de crisis helemaal over een andere boeg te gooien!

Verwacht je aan onderbouwde, economische analyses, de vooruitzichten voor de arbeidsmarkt, geopolitieke trends en een internationaal ondernemersperspectief. Warm verpakt in een verrassende, nieuwe format!

* Voor al onze events in het najaar garanderen we dat ze enkel doorgaan als dat op een veilige manier kan. Hierdoor kan het zijn dat het format aangepast wordt. Mocht dat het geval zijn dan houden we je daar uiteraard van op de hoogte.

Programma: 
18.30 uur: onthaal
19.00 uur: inhoudelijk gedeelte Outlook 2021
20.30 uur: netwerking en catering
21.30 uur: einde
Prijs:
€ 110 pp voor leden, € 150 pp voor niet-leden
Enkel voor leden
Locatie:
Claerhout Communicatiecampus - AuditoRium4

Sint-Denijslaan 485
9000 Gent

Spreker(s):
Partner(s):

Vragen?