Outlook 2021 Antwerpen-Mechelen-Kempen

Wat brengt 2021?
Datum: 
donderdag, 19-11-2020
Zet in kalender

Ook in coronatijden blikken we in onze ETION Outlook rigoureus vooruit. Hoe zal 2021 zich aandienen? Het jaar nadat de wereld hard de reset-knop indrukte...

Hoe snel zal de economie weer herstellen? Hoe veranderen de machtsverhoudingen op het wereldtoneel? Mogen we spreken van een nieuw normaal op onze arbeidsmarkt? Welke bredere lessen kunnen we nu al trekken?

Indra Dewitte, hoofdredacteur van ‘Het Belang van Limburg’, modereert een interactief tafelgesprek tussen drie experts, Chris Wuytens (Acerta), Geert Janssens en Hans Diels (ETION), en twee ondernemers, Kris Oorts (Frisomat) en Jean-Marc Vandoorne (Biobest).

Samen gaan ze op zoek naar het vaccin dat jouw bedrijf beschermt tegen nieuwe, nog onbekende catastrofes. En de kansen om het na de crisis helemaal over een andere boeg te gooien!

Verwacht je aan keiharde, economische analyses, de vooruitzichten voor de arbeidsmarkt, geopolitieke trends en een internationaal ondernemersperspectief. Warm verpakt in een verrassende, nieuwe format!


"Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, neemt ETION de nodige maatregelen. We rekenen op je gezond verstand om jouw veiligheid en die van anderen maximaal te garanderen.  Daarbij horen striktere regels rond social distancing, mondmasker en handhygiëne. Mondmasker is verplicht bij aankomst, bij vertrek en bij alle verplaatsingen in de ruimte."

Programma: 
18.30 uur: aankomst mét mondmasker, handen ontsmetten en onmiddellijk plaatsnemen op één van de stoelen (op 1,5 meter). Bediening hapjes op de zitplaats.
19.30 uur: inhoudelijk gedeelte Outlook 2021
21.00 uur: bediening hapjes op de zitplaats
22.30 uur: einde
Prijs:
€ 110 pp voor leden, € 150 pp voor niet-leden
Enkel voor leden
Locatie:
Frisomat

Stokerijstraat 79
2110 Wijnegem

Spreker(s):
Partner(s):

Vragen?