Open boek: lees, luister en ontmoet

Podcast met Thierry Geerts (CEO Google België): “Hoe digitalisering ons meer mens maakt”
Datum: 
donderdag, 01-07-2021
Zet in kalender


Wat is er beter dan een goed vakantieboek? Eentje dat je samen kan lezen én beleven met andere ondernemers… Met ETION Open boek gaan we voor een verrijkte leeservaring! Deze zomer stoppen we Homo Digitalis in je koffer. Het nieuwste boek van Thierry Geerts, topman van Google België, over hoe digitalisering ons meer mens maakt.

Lees, luister en ontmoet

Lezen doe je in alle rust, op je eigen tempo. Je ontvangt ook een exclusieve ETION-podcast waarin Thierry in gesprek gaat met Hans Diels, onze expert toekomstdenken. Aan de hand van herkenbare ondernemersvragen van onze eigen (kritisch) lezende leden bouwen zij hun gesprek op. Alsof je zélf aanschuift.

En wie wil, kan nadien nog verder kennismaken: na de zomer bieden we je de kans om andere lezers te ontmoeten. In september krijg je een uitnodiging voor een ongedwongen ontmoetingsmoment. Wie weet, vind je zo zelfs je weg naar ETION Boekt, één van onze vaste leesgroepen.

Maakt digitalisering ons meer mens?

Dát is onze vertrekvraag deze zomer: in Homo digitalis kijkt Thierry Geerts, na een gedigitaliseerd jaar, naar de gevaren én de kansen van de digitale revolutie.

Zonder taboes en met de blik vooruit geeft hij prikkelende voorbeelden van hoe de digitalisering ons als mens en samenleving beïnvloedt. Zijn conclusie is helder: de technologie is neutraal, het is aan de mens om er bewust en zelfzeker mee om te gaan. Als we dat doen, dan zal de digitalisering ons gelukkiger maken, met meer tijd voor creativiteit, diepgang, zorg en de zaken die er écht toe doen. Dan worden we meer mens. Dan ontpopt de homo sapiens zich als homo digitalis.

Teken nu in op deze gedeelde leeservaring. Het boek wordt je begin juli opgestuurd, samen met de podcast. In september volgt dan een ontmoetingsmoment!

Prijs:
€ 65 (inclusief boek & podcast)
Enkel voor leden
Spreker(s):

Vragen?