Lunchgesprek Peter Vermeulen (Amazon)

Working @ Amazon: een insider getuigenis
Datum: 
woensdag, 09-10-2019
Zet in kalender

Er zijn mensen voor wie Vlaanderen simpelweg te klein is. Peter Vermeulen is zo iemand. Zijn CV verraadt een globetrotter pur sang. Vandaag is hij in Seattle head HR worldwide customer experience & operations bij Amazon. Op het lunchgesprek van 9 oktober geeft hij een unieke inkijk in de bedrijfs- en werkcultuur van de Amerikaanse tech-gigant.

Peter trok na zijn studies meteen naar het buitenland. Hij startte zijn internationale carrière bij een vestiging van IBM in Denemarken. Vandaar ging het van de ene multinational naar de andere: Shell, DHL, PWC, Johnson & Johnson en chemiereus Linde. Toen hij eind 2017 naar Amazon trok, om daar head of HR worldwide customer experience & operations te worden, was hij dus niet aan zijn proefstuk toe.

Amazon werd in z’n beginjaren als “de grootste boekenwinkel op aarde” in de markt gezet. Amper 25 jaar later is de e-commercegigant één van de grootste bedrijven van de wereld. Een reusachtig multimedia-imperium met een beurswaarde van meer dan één biljoen dollar.

Met in het hoofdkantoor van Seattle alleen al 45.000 werknemers, zijn ze in de VS de op 1 na grootste werkgever. Wereldwijd telt Amazon meer dan 600.000 medewerkers.

Peter focust op aantrekken van toptalent en het ondersteunen van een enorme groei (verdubbeling van business in komende 2-3 jaar). Amazon zou Amazon niet zijn als het technologiebedrijf daarvoor niet volop beroep zou doen op data.

Benieuwd hoe het is om te werken in één van ’s werelds grootste bedrijven? Schrijf dan vandaag nog in voor de unieke getuigenis van Peter.

Programma: 
11:45 Ontvangst
12:15 Presentatie Peter Vermeulen
13:00 Walking lunch
14:00 Einde
Prijs:
€ 130 (excl. btw)
Voor leden en niet-leden
Locatie:
Crowne Plaza Brussels Airport

Da Vincilaan 4
1831 Brussel

Spreker(s):
Partner(s):

Vragen?

Rashida Houari
T 03 829 25 25