Je privacy door de ogen van een hacker

Mag ik even wat privacy?
Datum: 
maandag, 08-02-2021
Zet in kalender


Inti De Ceukelaire (°1995) schoot de voorbije drie jaar als een komeet omhoog, en is vandaag de referentie in ons land als het over ethisch hacken gaat. Als webredacteur bij Studio Brussel vergaarde hij een eerste keer brede media-aandacht door een twitterbericht van Donald Trump te manipuleren.

In 2018 werd hij medevennoot van de cybersecurity start-up Intigriti, intussen het grootste platform voor ethische hackers in Europa. Dat jaar werd hij door HackerOne in Las Vegas, tijdens het officieuze wereldkampioenschap hacken, verkozen tot 'Most Valuable Hacker'.

Afgelopen september won voor het eerst een hacker de 'IT Person of the Year'-award van Computable Belgium. Drie keer raden wie… Intigriti won daarnaast recent de 'Deloitte Rising Star'-award, jaarlijks uitgereikt aan een snelgroeiende, beloftevolle jonge tech-start-up in ons land.

Deze erkenningen zijn uiteraard bijzonder mooi, maar bovenal ijvert Inti voor veel meer security, en een veiligere wereld in het algemeen. De steeds verder toenemende digitalisering houdt immers grote risico’s in op het vlak van persoonlijke databescherming.

Tijdens deze onlinesessie bekijkt Inti je privacy door de ogen van een hacker.

Programma: 
14.00 uur: online sessie met Inti De Ceukelaire
15.00 uur: einde
Prijs:
€ 35 pp
Enkel voor leden
Locatie:
digitaal
Spreker(s):

Vragen?