ETION Zomert Oost-Vlaanderen

Made in Belgium
Datum: 
donderdag, 20-06-2019


Ook dit jaar staat ons zomerevent weer garant voor een luchtige mix van inhoud, netwerking en lekker eten! Geïnspireerd door 'Made in Belgium' laten we enkele ondernemers aan het woord die successen boeken in het buitenland.

Koen Klingele won met zijn bedrijf Klingele Chocolade in 2017 de Leeuw Van de Export. Het bedrijf zet stevig in op duurzaam ondernemen in alle facetten van de bedrijfsvoering en exporteert naar meer dan 40 landen wereldwijd. 

Familiebedrijf Agristo, een wereldspeler in diepgevroren aardappelspecialiteiten, trekt radicaal de kaart van internationale groei en innovatie. CEO Hannelore Raes brengt het verhaal van de groeistrategie en licht de keuzes toe die gemaakt werden. 

Het van oorsprong Gentse Anglo Belgian Corporation is een fabrikant van dieselmotoren. Ze leveren vooral stroomoplossingen voor de energie- en transportsector. Met een exportcijfer van meer dan 90% van de omzet is ABC toonaangevend in Europa en ver daarbuiten. We geven het woord graag aan CEO Tim Berckmoes

Welke karaktertrek maakt dat hun bedrijf in het buitenland onderscheidend is? Geen powerpoint of bedrijfsfilm, maar het echte, pure verhaal van ups en downs, van grappige anekdotes en botsen tegen de muur. En uiteraard brengen ze ook hun product mee!

Made in Belgium, groot in het buitenland!

Programma: 
19.00 uur: onthaal met hapje en drankje
19.30 uur: getuigenissen ondernemers
20.45 uur: walking dinner en netwerking
Prijs:
€ 95 pp voor leden, € 135 pp voor niet-leden
Enkel voor leden
Locatie:
Feestzaal Renard

Dendermonde Steenweg 19
9080 Lochristi (Beervelde)

Spreker(s):
Partner(s):

Vragen?

Birgit Stokx
T 03 829 25 25